Gabriela Cristea și Tavi Clonda, brad de Crăciun decorat de designer: „Absolut niciun farmec nu are” / Foto&Video

.

Anul acesta, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au decorat casa de Crăciun cu ajutorul unui designer de interior. Prezentatoarea TV și artistul au filmat momentul în care bradul de Crăciun și restul decorațiunilor le-au fost aduse acasă.

Designerul de interior a ales o paletă de culori inspirată de elementele de decor din livingul cuplului. Bradul a fost livrat deja împodobit, dar cu o cutie de decorațiuni pentru ca fiecare membru al familiei să-și poată pune amprenta personală.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, brad de Crăciun decorat de designer: „Este urât răuuu”

„A venit, a venit! Bradul de Crăciun a ajuns la noi acasă. Anul acesta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători și chiar au ieșit superbe. Ne-a mai lăsat și nouă câteva globulețe să punem în pom ca să ne punem și noi amprenta. (…) Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun!”, au scris Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe Instagram.

În ciuda entuziasmului perechii și fiicelor lor, Victoria Bella Margot și Iris Thea Selena, urmăritorii cuplului au criticat aspectul decorațiunilor și decizia Gabrielei și a lui Tavi de a reinterpreta tradiția împodobirii bradului în familie.

Citește și: Gabriela Cristea vinde încălțăminte. Cât costă o pereche de ghete. „Este gata colecția capsulă de pantofi!”

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit și răspunde jignirilor primite pe internet: „Și eu sunt om, și eu am sentimente” / Video

„Un brad se împodobește cu familia. E un moment special, mai ales cu copilași micuți”

„Nu vă dau cu hate, dar este urât răuuu”; „Și unde mai e farmecul sărbătorilor?”; „Absolut niciun farmec nu are …ăsta nu e spiritul Crăciunului, le înveți numai de bine pe fete…”; „Nici bradul nu mai e ce-a fost”; „Te apreciam ca om, ca femeie, dar «fițele» în care dă omul cu bani, e aiurea… Un brad se împodobește cu familia. E un moment special, mai ales cu copilași micuți. Dar fiecare cu ideile lui…”, acestea au fost câteva dintre criticile de pe rețelele sociale.

În ciuda valului de comentarii negative, a existat și un număr mare urmăritori care a complimentat decorațiunile din casa cuplului și a felicitat familia pentru abordarea lor inedită. Videoclipul de pe Instagram are peste 9.000 de aprecieri și sute de comentarii.

„Cine are posibilitatea, bravo lor! Nu mai fiți invidioase că voi nu aveți. Pentru Dumnezeu, câtă răutate!!!”; „Tavi, te-ai întrecut pe tine. Toate frumusețile le-ai adus în casa voastră. Am fost încântată, cine știe cât a costat o așa extravaganță”; „Ce brad frumos! Chiar este interesant. Ce se bucură și fetițele tale…”; „Chiar e deosebit!”; „Este superb!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile pozitive din mediul online. 

Citește și: Gabriela Cristea, pe punctul de a ajunge om al străzii, după căsnicia cu Marcel Toader: „El era hoțul strigă hoțul”

Citește și: „Mâncarea delicioasă a puturosului”, rețeta cu care Gabriela Cristea face senzație pe internet. De ce ingrediente ai nevoie

Ce diferență de vârstă este între Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună din septembrie 2013 și s-au căsătorit civil în aprilie 2015, iar religios în august 2019. Atât prezentatoarea, cât și solistul și-au dorit foarte mult să întemeieze o familie și, deși nu le-a fost ușor să devină părinți, acum au două fetițe superbe.

Tavi este cu 5 ani mai tânăr decât soția lui, însă Gabriela declara în trecut că nu a simțit niciodată diferența de vârstă dintre ei. „Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el este mai matur”, spunea prezentatoarea TV atunci.

Foto: Instagram/Gabriela Cristea; Tavi Clonda

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton