Gabriela Cristea, despre brandul de bunătăți artizanale de care se ocupă: „Un produs bun nu trebuie să facă niciodată compromisuri!”

.

Gabriela Cristea a oferit noi detalii legate de brandul de delicatese artizanale de care se ocupă. După ce în mediul online a fost pusă la îndoială calitatea ingredientelor pe care le folosește în prepararea produselor, prezentatoarea de televiziune a revenit cu detalii despre activitatea desfașurată în laboratoarele „Fărâma” de Gabriela Cristea.

“Fărâma” de Gabriela Cristea, o poveste autentică de dragoste pentru tradiție, integritate și artizanal

“Fărâma” de Gabriela Cristea reprezintă un brand românesc de bunătăți artizanale pentru orice familie, lansat în luna martie 2024, fondat pe principii de integritate, pasiune și autenticitate. “Fărâma” își propune să ofere clienților săi o experiență artizanală în fiecare produs.

“Fărâma” de Gabriela Cristea este mult mai mult decât un brand de bunătăți artizanale – este o poveste autentică de dragoste pentru tradiție, integritate și artizanal. Cu o misiune clară de a oferi produse fără premixuri și fără compromisuri, din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, Fărâma este o destinație preferată pentru cei care apreciază gustul deliciilor dulci și sărate, ca făcute în casă.

Gabriela Cristea, fondatoarea Fărâma, împărtășește aceeași pasiune de a inova în industrie ca și pentru a găti celor dragi. În timp, ea simte că această pasiune s-a extins către o comunitate de milioane de oameni care o admiră și apreciază calitatea în bucătărie.

Gabriela Cristea: „Un produs bun nu trebuie să facă niciodată compromisuri!”

“La Fărâma, credem cu tărie că un produs bun nu trebuie să facă niciodată compromisuri. Folosim ouă de la găini crescute la sol, cel mai bun lapte în cozonacii noștri și nuci românești pentru a crea produse care emană spiritul artizanal. Preferăm să păstrăm gustul bogat, autentic, în loc să folosim premixuri.” spune ea.

Citeşte şi: Cât costă un borcan de dulceață de portocale făcută de Gabriela Cristea. Prezentatoarea a scos la vânzare produse preparate de ea

Citeşte şi: Gabriela Cristea, de urgență la spital cu fetele. „Sunt destul de multe cazuri, feriți-vă!” Prin ce a trecut soția lui Tavi Clonda

Citeşte şi: Gabriela Cristea, decizie vehementă cu privire la viitorul fetițelor. „Copiii să-și muncească propriii lor bani, nu să-i moștenească!”

Citeşte şi: Gabriela Cristea, criticată pentru că este mai mare ca Tavi Clonda. „Ai putea să-i fii mamă!” Cum a răspuns prezentatoarea

“Mulți se întreabă ce înseamnă de fapt un premix și de ce evităm să-l folosim. Un premix este o combinație de ingrediente preamestecate, adesea cu conservanți și arome artificiale. Chiar dacă am fost descurajați să optăm pentru ingrediente mai scumpe și fără premixuri, noi am ales să ne păstrăm drumul nostru și să oferim produse realizate artizanal” a continuat fondatoarea.

De când brandul a fost lansat, echipa a conștientizat cu părere de rău că există multă dezinformare și este nevoie de educație. Mulți nu cunosc diferența dintre premixuri și baze concentrate, nu știu neapărat că a avea un E pe etichetă nu înseamnă că produsul conține substanțe chimice nocive. Mulți compuși naturali din alimente sunt identificați cu un indice E, de exemplu, vitamina C este cunoscută sub numărul E300 și exemplele pot continua.

Legat de colaboratorii cu care brandul a ales să meargă în această poveste a bunătăților artizanale, Gabriela Cristea oferă lămuriri: “La Fărâma de Gabriela Cristea, credem că ambalajul nu este totul. Lucrăm cu parteneri care folosesc ambalaje industriale pentru produsele lor, pentru că vând în special brandurilor materie primă, dar acest lucru nu afectează calitatea și gustul produselor noastre. Noi, ca și ei, ne concentrăm pe ceea ce este înăuntru, oferind mereu cele mai bune rețete clienților noștri.”

Fărâma de Gabriela Cristea și-a propus să fie un efort de antreprenoriat care aduce valoare și celorlalți, nu numai principalilor săi beneficiari. În primul rând, clienților, care se bucură de produse de calitate, pe care le pot oferi familiei lor fără griji, la un preț corect. Apoi, prin crearea de oportunități profesionale pentru persoane cu experiență, dar și pentru oricine este suficient de motivat și își dorește să pornească în această aventură alături de Gabriela Cristea. 

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton