Fostul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, s-a căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment. Cine este și cu ce se ocupă soția afaceristului

.

Cătălin Gheorghe, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a căsătorit civil sâmbătă, 21 septembrie, cu tânăra cu care s-a logodit în anul 2022.

Fostul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, s-a căsătorit civil cu Michelle Ciubuc

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe au format un cuplu între anii 2017 și 2019 și împreună au o fiică, Anastasia, în vârstă de 6 ani.

Cătălin Gheorghe s-a căsătorit weekendul trecut cu iubita lui, Michelle Ciubuc, tânăra cu care s-a logodit în urmă cu doi ani.

Michelle Ciubuc este medic anestezist în București. Tânăra provine dintr-o familie înstărită. Tatăl ei, Dorian Ciubuc, este un important dezvoltator, potrivit Cancan.ro. Omul de afaceri deține o clădire de birouri în zona de nord a Bucureștiului, în valoare de cinci milioane de euro.

La rândul lui, Cătălin Gheorghe provine de asemenea dintr-o familie înstărită și activează tot în domeniul afacerilor. Cătălin deține mai multe restaurante în Capitală.

Citește și: Elena Băsescu, din nou pe micile ecrane. Fiica lui Traian Băsescu lucrează la un post de televiziune / Video

Citește și: Câți bani dă Elena Băsescu pentru școala copiilor. Imagini cu nepoții lui Traian Băsescu la absolvire

Cine sunt nașii lui Cătălin Gheorghe și Michelle Ciubuc

Cătălin Gheorghe și Michelle Ciubuc s-au căsătorit civil weekendul trecut, mai exact pe 21 septembrie, la doi ani de la logodnă. Potrivit Cancan.ro, nașii cuplului sunt Ion și Anca Biriș, patronii unui club exclusivist din Capitală.

Cununia civilă a cuplului a fost un eveniment restrâns, cu decorațiuni inspirate de pseudonimul lui Cătălin, „Tomată”. Restaurantul a fost decorat cu roșii cherry, ardei chilli și trandafiri roșii.

Între Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe este o diferență de vârstă de 12 ani. Elena și Cătălin au rămas în relații bune după despărțire, de dragul fiicei lor. Elena mai are doi copii, o fiică și un fiu, Sofia și Traian Jr., din fostul mariaj cu Bogdan Ionescu.

„A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Sofia și Traian sunt omogeni. Se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască”, declara Elena Băsescu în martie 2019, la Kanal D.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton