Fostul antrenor al lui Victor Cornea, comentariu ironic despre Andreea Bălan: „Îi este antrenor și manager”

.

Jucătorul de tenis Victor Cornea (30 de ani), care formează un cuplu cu artista Andreea Bălan (39 de ani), a încheiat colaborarea cu antrenorul Marius Vecerdea înainte de Australian Open. Ulterior, Marius a făcut un comentariu ironic la adresa Andreei Bălan.

Anul acesta, Victor Cornea a obținut cea mai mare performanță din carieră în cadrul unui turneu de Grand Slam. Victor a participat la proba de dublu de la Antipozi, alături de N.Sriram Balaji (India), și a reușit, în premieră, să obțină o victorie la acest nivel. Perechea a fost eliminată în turul secund de duo-ul format din Marcelo Arevalo (El Salvador) și Mate Pavic (Croația). Scorul final a fost 3-6, 3-6.

Marius Vecerdea, fostul antrenor al lui Victor Cornea a făcut un comentariu ironic despre Andreea Bălan

La Australian Open, Victor Cornea nu a fost însoțit de niciun antrenor, după ce a rupt colaborarea cu Marius Vecerdea, care recent a explicat de ce nu a făcut deplasarea la Melbourne. Antrenorul a făcut și un comentariu ironic la adresa Andreei Bălan.

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan”, a declarat Marius Vecerdea, potrivit Mediafax.

„Mie mi se pare foarte greu ceea ce face Victor. Îți trebuie o putere și o disciplină și o forță mentală foarte mare ca să poți să te antrenezi în fiecare zi”, a spus și cântăreața, pe YouTube.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță în Australia. Cât costă o noapte la hotelul în care s-au cazat: „Uitați ce priveliște!”

Citește și: Andreea Bălan, declarație emoționantă de iubire pentru Victor Cornea: „Nu oricine este capabil”

Prima victorie a sibianului la un turneu de Mare Șlem

Andreea Bălan l-a însoțit pe Victor Cornea în Australia, însă s-a întors în țară înaintea primului meci al sportivului. Perechea N.Sriram Balaji/Victor Vlad Cornea a ajuns pe tabloul principal la Australian Open după retragerea cuplului Alexander Bublik/Dusan Lajovic.

În primul tur la dublu, românul și indianul au trecut de italienii Matteo Arnaldi și Andrea Pellegrino, cu 6-3, 6-4. Aceasta a fost prima victorie a sibianului la un turneu de Mare Șlem, după ce anul trecut a evoluat la Roland Garros și US Open, potrivit Agerpres.

În turul secund, Victor Cornea și N.Sriram Balaji au fost eliminați din competiție de echipa formată din Marcelo Arevalo (El Salvador) și Mate Pavic (Croația). Pentru prezența în turul doi la dublu, Cornea va primi 26.500 de dolari australieni și 90 de puncte în clasamentul ATP de dublu, potrivit Oradesibiu.ro.

Citește și: 10 cupluri de vedete în care ea este mai mare. Andreea Bălan: „Vi se pare că eu arăt de vârsta mea?” / Galerie foto

Citește și: Ce revelație a avut Andreea Bălan după ce a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea: „Un șoc” / Video

Ce părere ar avea familia lui Victor Cornea despre relația lui cu Andreea Bălan

Andreea și Victor s-au cunoscut online, după ce sportivul i-a scris: „Felicitări, Andreea, ești genială!”. Mesajul a venit ca răspuns la un interviu viral de-al artistei, în care vorbea despre spiritualitate. Deși, de regulă, ignoră mesajele primite de la bărbați pe rețelele sociale, Andreea a fost intrigată de Victor.

„Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică. Să se cunoască bine, apoi să se căsătorească.

Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare. Consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, au mărturisit apropiații jucătorului de tenis, potrivit Cancan.ro.

Între cântăreață și tenismen este o diferență de vârstă de 9 ani.

Foto: Instagram/Andreea Bălan; Victor Cornea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton