Florin Piersic, operat din nou, de Paște. Cum se simte marele actor

.

Florin Piersic a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală pe 5 mai, în ziua de Paște, după ce la sfârșitul lunii aprilie a acuzat stări de rău la sfârșitul unui spectacol. În vârstă de 88 de ani, legendarul actor a mai fost operat la genunchi în urmă cu o săptămână, când medicii i-au descoperit o infecție în zona respectivă.

Florin Piersic, operat din nou. Care este starea artistului

Florin Piersic a trecut printr-o operație de urgență pe 29 aprilie la Spitalul Militar Cluj Napoca, după ce a început să se simtă rău la finalul unui spectacol. Doctorii i-au localizat o infecție în zona genunchiului care a migrat către stimulatorul cardiac și artistul a mai avut nevoie de o intervenție. Duminică, 5 mai, Pierisc a fost operat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, iar starea lui este bună acum, notează Observatornews.ro.

„Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al Spitalului Militar, după intervenția din aprilie, potrivit Antena 3 CNN.

Florin Piersic își continuă activitatea în lumea teatrului, deși a ajuns la onorabila de 88 de ani. Înainte de spectacolul în urma căruia i s-a făcut rău, de la sfârșitul luinii trecute, marele actor a mai jucat pe 6 aprilie, la Sibiu, în piesa „Străini în noapte”, la teatrul „Radu Stanca”.

„Suntem azi în 6 aprilie. A venit primăvara! Ce pot să vă povestesc despre turneul cu recitalul „Nu-ntreba câți ani am!”? Că sunt copleșit! Ce public minunat! La Timișoara am fost de nenumărate ori în ultimii ani cu spectacolul „Străini în noapte”.

Citeşte şi: Ce face Loredana cu hainele pe care nu le mai poartă? „Sunt ținute unicat!” / Exclusiv

Citeşte şi: Florin Piersic, la 88 de ani: „Vârsta mea devine simbolul prieteniei și al iubirii. Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei”

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă Daniel Piersic, mezinul lui Florin Piersic. S-a mutat la Viena și are o meserie diferită de a tatălui său

Citeşte şi: Cum prepară Nadia Comăneci sarmalele. „Așa am învățat de la mama!” „Zeița de la Montreal” are o tehnică aparte de gătit

Asociația „Iubesc Timișoara”, m-a invitat însă cu acest recital pe care vă spun drept că îl iubesc, pentru că recitalul.. sunt eu. De la Timișoara, am ajuns la Hunedoara, oraș de care sunt legat definitiv, pentru că este locul în care făceam la douăzeci și cinci de ani filmul „Aproape de Soare”. Am rămas cu hunedorenii după spectacol, mai bine de două ore să povestim, să ne îmbrățișăm, să ne fotografiem”, a scris Florin Piersic pe pagina sa de Facebook, după spectacol.

Reacția emoționantă a lui Dan Negru la vestea problemelor lui Florin Piersic

La scurt timp după ce s-a aflat că Florin Piersic a fost operat de urgență, prezentatorulș de telviziune Dan Negru, un vechi și bun prieten cu actorul, a făcut o declarație emoționantă, confirmând că starea artistului este bună.

„Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat prezentatorul pentru Playtech.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton