Florin Piersic, filmat în clinica de recuperare, după problemele de sănătate din ultimele luni. „M-ați recunoscut? Nu cred!”

.

Florin Piersic a avut o primă apariție publică după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimele luni. În vârstă de 88 de ani, marele actor și-a asigurat fanii că se va reîntâlni cu ei.

Florn Piersic, prima apariție publică după problemele de sănătate din ultimele luni

Florin Piersic a postat pe pagina de Facebook a clinicii medicale unde se află un clip video în care le-a spus fanilor cum se simte după operațiile prin care a trecut și perioada de recuperare.

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în țara asta românească, dar numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă l-ați fi uitat, eu nu v-aș vorbi în clipa asta.

Sunt la o clinică specială, excepțională! Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră. Aici sunt, o să plec și o să ne întâlnim și o să ne iubim” – a transmis legendarul actor în mediul online.

Florin Piersic a trecut prin mai multe operații de la începutul anului

La sfârșitul luni aprilie, Florin Piersic fost operat la genunchi la Spitalul Militar din Cluj Napoca, fiind apoi transportat la „Institutul Inimii” din același oraș din cauza infecției care ajunsese la stimulatorul cardiac. Acolo a fost supus unei alte intervenții chirurgicale în ziua de Paște, pe 5 mai.

Apoi a fost mutat la Spitalul „Matei Balș”, din București. Câteva zile mai târziu, Piersic a fost internat în Spitalul „Foişor” pentru a i se îndepărta proteza de la genunchi, despre care se spune că a fost principala sursă a infecţiei grave care l-a făcut să solicite ajutor medical. Pe 3 iunie a fost externat din Spitalul Foișor, medicii declarând atunci că starea sa este favorabilă.

„În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”. Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”, au anunțat reprezentanții unității medicale, potrivit Știrile Pro TV.

De atunci, îndrăgitul actor se recuperează într-o clinică medicală din Snagov.

”Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte”, a spus Florin Piersic, acum câteva săptămâni la Romania TV.

Foto – capturi video Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton