Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit 3 ani: „Stai puțin, timpule…”. Cu cine seamănă Tiago

.

Sărbătoare mare în familia lui Dani Oțil astăzi, 10 septembrie. Fiul prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Tiago, a împlinit 3 ani. Soția lui Dani, modelul Gabriela Prisăcariu, a publicat în mediul online o fotografie cu fiul lor zâmbitor alături de tortul lui aniversar. Tiago s-a sărbătorit pentru prima oară alături de colegii de la grădiniță.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sărbătoresc aniversarea de 3 ani a fiului lor, Tiago

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, a împlinit 3 ani pe 10 septembrie. Micuțul s-a sărbătorit la grădiniță pentru prima dată, alături de colegi. Modelul a publicat o imagine cu Tiago alături de tortul aniversar, decorat cu personajele din desenul animat „Cars”.

„Prima aniversare la grădi”, a scris Gabriela Prisăcariu Oțil la Instagram Story.

„Stai băh puțin, timpule…”, a scris și Dani Oțil pe Instagram, în dreptul unui colaj cu două imagini, una cu el și cu Gabriela înainte să plece la maternitate să-l nască pe Tiago și una cu Tiago în prima lui zi de grădiniță.

„Ce mult semăna cu Gabriela și ce tare începe să semene cu Dani”, a comentat cineva în dreptul postării.

Citește și: Dani Oțil, surprins de soție și prieteni, cu ocazia aniversării de 44 de ani. Cum arată tortul comandat de Gabriela Prisăcariu / Foto&Video

Dani și Gabriela Oțil, discreți cu viața de familie

Deși nu se feresc să publice imagini cu băiețelul lor, Dani și Gabriela Oțil sunt destul de discreți în ceea ce privește viața lor de familie. Prezentatorul de la Antena 1 vorbește rar despre soția lui și despre fiul lor. Atunci când o face, se rezumă, de obicei cu umor, la ce s-a întâmplat. Spre exemplu a povestit cât de greu i-a fost să-l tundă pe Tiago de câteva ori.

Până acum, Dani Oțil a fost rezervat și în ceea ce privește rolul de tată. Din mărturisirile sale, prezentatorul TV este un părinte implicat. Un exemplu este procesul complex al căutării unei bone pentru Tiago. În noiembrie 2023, Dani dezvăluia că schimbase 6 bone până la acel moment.

Citește și: Cum reușesc Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, să mențină pasiunea în cuplu: „Contează foarte mult”

Au schimbat șase bone

„Prima a plecat cu blesteme. Prima a fost contractată foarte repede, pentru că așa ne-au învățat toți. «Băi, ia-ți bonă înainte să se nască copilul». Ea nu a avut foarte multă treabă, pentru că nu o lăsam să interacționeze foarte mult cu copilul și o lăsam doar să învețe. După vreo 2-3 luni, salariul era salariu… stătea cu noi în casă.

Somnul ei era foarte adânc, iar Tiago dormea pe etaj cu ea. Nu i-am cerut să lucreze noaptea, dar… urla copilul. Eu îl plimbam cu Gabriela pe scări și ea nu auzea. Ea a abandonat job-ul, după ce a fost lăsată, după două luni, două ore cu copilul. I s-a părut greu, deși ea a mai fost bonă. Avea aproximativ 50 de ani. Tiago era atunci bebeluș”, a povestit prezentatorul, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Nou membru în familia lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu: „Încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc”

De ce și-au dat demisia

Dani a precizat că el și soția lui nu au concediat niciodată o bonă, ci că acestea au plecat pentru că așa și-au dorit, fie pentru că li s-a părut prea greu, fie din alte motive.

„Una a zis că e foarte greu, una a zis că suntem noi nesimțiți și am întrebat-o de ce. Explicația ei a fost că la fosta patroană din Moscova, atunci când dormea copilul, stătea cu ea la cafele și vorbeau. I-am zis: «Doamnă, m-ați văzut pe mine că stau la cafele cu soția? Noi suntem super obosiți, eu sunt cu munca». Și ea a zis: «Eu fără socializare nu stau»”, a mai povestit Dani, pentru sursa citată.

Cuplul a avut și o bonă cercetată penal.

Citește și: Dani Oțil, despre bona cercetată penal pe care a ales-o pentru Tiago. „A lucrat la un străin. Bărbatul a stat în comă!”

Cum a început povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu din anul 2018. S-au căsătorit civil în mai 2021 și religios în iulie 2023, iar împreună au un fiu, Luca Tiago, în vârstă de 3 ani.

Între prezentatorul TV și model este o diferență de vârstă de 12 ani, despre care niciunul nu a vorbit pe larg până acum, și o diferență de înălțime de 5 cm, despre care mai glumesc ocazional.

Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1.

„Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online, în urmă cu mai mulți ani.

Foto: Instagram/@daniotil; @gabriela.prisacariuotil

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton