Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit 5 ani. Imagini de colecție cu Alexandru. „Nu știu când a crescut!”

.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică l-au sărbătorit pe fiul lor, Alexandru, care a împlinit 5 ani. Cei doi au publicat în mediul online o serie de fotografii de la petrecerea micuțului.

Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică și al Lavinei Pîrva, a avut o petrecere de poveste

Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică și al Lavinei Pîrva, a avut parte de o petrecere superbă în curtea casei cuplului, iar tematica evenimentului a fost inspirată din pasiunea băiatului pentru dinozauri. Invitații s-au putut bucura de un candy-bar în culorile junglei, baloane, muzică, o mascotă dinozaur care a întreținut atmosfera, iar Alexandru a avut parte de o mulțumime de surprize. Tortul a fost și el decorat cu dinozauri de tot felul. La petrecere și-a făcut prezența și Andreea Bălan cu fiicel ei, Ella și Clara.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Lavinia Pîrva a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii în care apare împreună cu Alexandru la petrecere.

„Timpul a trecut și trece atât de repede, încât nu știu când a crescut, a devenit independent și atât de personal. Astazi se împlinesc 5 ani de când Alexandru a venit pe lume. Astăzi, pentru noi a fost mai mult decat o sarbatoare.

Astazi a fost despre el, despre îngerașul nostru, despre minunea fără egal pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o! A fost o zi plină de culoare, veselie, bucurie, culoare și dulceață . La mulți ani copil minunat! Te iubim enorm!” – a transmis Lavinia Pîrva pe Instagram.

Ștefan Bănică a publicat și el pe contul personal o fotografie cu băiatul lui, iar într-o postare pe InstaStories, i-a transmis duios „La mulți ani, soarele meu!”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Stefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au prezentat fiul la concertul de Crăciun: „El e Alexandru, un prieten de-al nostru” / Video

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, alături de fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică. Cum au fost surprinse cele două / Video

Citeşte şi: Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai sunt o grămadă!”

Citeşte şi: Lavinia Pîrva se menține practicând acest sport. „Mie mi-a făcut foarte mult bine” / Video

Cine îi ajută pe Ștefan Bănică și pe Lavinia Pârva cu creșterea fiului

Pentru că ambii părinți au un program încărcat, Ștefan și Lavinia primesc din partea mamei artistei când se află la concerte sau la diverse evenimente mondene. Lavinia Pîrva spunea anul trecut că încearcă să ajungă cât mai repede acasă după concerte, pentru a nu sta mult departe de Alexandru.

„Relația mea cu fiul meu este, într-adevăr, una specială. Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu în cuvinte. E ceva supranatural.

În general mă întorc cât pot de repede (n.r. – de la concerte), indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp. Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută. A venit aici, dar face naveta Timișoara – București. Acum deja Alexandru este mare așa că, ușor – ușor, ne vom descurca singurei” – a explicat Lavinia Pîrva.

Legat de activitățile pe care le au împreună, cântăreața spunea că băiatul are acces la tabletă și, în general, nu îi interzice nimic cât timp face lucrurile cu măsură.

„Merge la grădiniță. După facem foarte multe activități împreună. Mergem cu bicicleta, mergem la înot. Are voie la tabletă. El nu a învățat încă treaba asta cu tableta, dar nu i-aș interzice în totalitate. Îmi place cam tot ce se întâmplă în viața copilului meu să fie cu măsură. Măsură în orice” – a mai povestit ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton