Fiul Ilincăi Vandici va merge la o școală privată. „Sunt extrem de emoționată!” Cât o costă studiile lui Zian

.

Zian, fiul Ilincăi Vandici, începe clasa 0 în toamna aceasta. În vârstă de 6 ani, băiatul prezentatoarei de televiziune și al fostului ei soț, Andrei Neacșu, a fost înscris la o școală privată și se pregătește pentru o nouă etapă din viața lui.

Ilinca Vandici s-a declarat extrem de emoționată dar și foarte fericită că puștiul ei începe școală.

“Este înscris de la începutul anului la Olga Gudynn International School, va fi într-o grupă frumoasă. Unul dintre prietenii lui va fi și el în clasă cu Zian, și atunci cred că asta îl va ajuta foarte mult să se adapteze. Cu toate că el e un copil care se mulează foarte repede pe situație, este super sociabil, cu siguranță își va face prieteni și va fi bine.

Doar că eu sunt extrem de emoționată pentru treaba asta. Unu, pentru că nu îmi vine să cred cât de repede a trecut timpul. Și nu îmi vine să cred că Zian merge la școală din toamnă. E clasa zero, dar merge copilul la școală. E o etapă nou și pentru el, dar și pentru mine.

Eu deja de vreo trei luni de zile îl obișnuiesc cu discuția despre asta, ce urmează să facă. Îi explic cât este de important să învețe să citească, să scrie, să socotească, să adune informații noi în fiecare zi” – a declarat prezentatoarea de televiziune pentru cancan.ro.

„Copilul nostru este copilul nostru”

Deși a divorțat de câteva luni de tată lui Zian, Ilinca Vandici a lăsat să se înțeleagă că băiatul va fi condus la școală de ambii părinți și a dat asigurări că se va bucura mereu și de prezența tatălui în viața sa.

„Copilul nostru este copilul nostru. Iar el se va bucura de toată atenția și prezența ambilor părinți în viața lui, mai ales în momente atât de importante. Suntem acolo, pregătiți la susținere, cu florile în dinți și cu florile în suflet” – a mai precizat ea, pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Primele imagini cu iubita lui Andrei Neacșu, femeia cu care a fost înlocuită Ilinca Vandici

Citeşte şi: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună, de dragul fiului lor. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a lui Zian

Citeşte şi: Ilinca Vandici a anunțat divorțul de Andrei Neacșu, după ce tatăl copilului a apărut pe litoral cu noua iubită

Citeşte şi: Ilinca Vandici: “Nu investesc banii în haine sau accesorii. Am un copil de crescut” / Exclusiv

Potrivit site-ului unității de învățământ unde Zian a fost înscris, taxele pentru studii încep de la 1.000 euro pe lună. Începând cu clasa a V-a, taxele cresc, pornind de la 1.130 de euro pe lună. Iar programul de studiu este între orele 8:00 – 15.00.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au separat la începutul anului 2023, după aproximativ 5 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2017. În luna iulie a aceluiași an, a venit pe lume băiețelul lor, Zian. Ilinca și Andrei au rămas în relații bune după separare, pentru a se implica amândoi în creșterea fiului lor.

„Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton