Fiica Ronei Hartner a ales cu cine va locui după moartea mamei sale. Între cine se duce lupta pentru custodia Ritei Sumalya

.

Fiica Ronei Hartner, Rita Sumalya, a ales unde și cu cine va locui după decesul mamei sale. Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie și a fost înmormântată pe 1 decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic din București. Lupta pentru custodie a început.

Rita Sumalya, fiica în vârstă de 15 ani a Ronei Hartner, a ales unde și cu cine va locui dintre tatăl ei, Rocco Sedano, și rudele mamei sale. „A crezut tot timpul că mama ei îi va rămâne alături. Și-a pierdut reperul, pentru ea e foarte greu”, a declarat sora Ritei Hartner, Rinda.

Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, a ales cu cine va locui în Franța. Cine se mai luptă pentru custodia ei

După înmormântare, Rita Sumalya a decis să se reîntoarcă în Franța pentru a-și continua studiile și să locuiască alături de tatăl ei, cu care nu ar mai fi ținut legătura de când era mică.

În ciuda deciziei luate de Rita, Rinda Hatner declara că adolescenta nu-și prea dorea să stea cu tată ei: „Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, așa ca din fum. Vrea să aibă o relație cu fiica lui, dar fata nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”.

Citește și: Rona Hartner, înmormântată la Cimitirul Bellu. Primul soț al artistei, Rocco Sedano, și fiica lor, Rita Sumalya, în lacrimi

Citește și: Cum arăta Rona Hartner în tinerețe, în Gadjo Dilo. În ce filme a jucat și la ce show-uri TV a participat actrița

„Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase”

După ce Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum, potrivit unei persoane apropiate regretatei artiste, lupta pentru custodia Ritei a început. Atât rudele din partea mamei, cât și tatăl adolescentei vor ca ea să locuiască la ei. Rita a decis însă să se reîntoarcă în Franța pentru a-și continua studiile. Rona i-a lăsat adolescentei moștenire o casă pe Coasta de Azur, prin testament, la un notar, înainte de a se stinge.

„Fata vrea să-și continue studiile în Franța. A fost alegerea ei să stea și cu părintele său. Rocco ne-a spus acest lucru după înmormântare. Tatăl și fiica s-au regăsit după ani buni și au stat de vorbă în aceste momente dureroase. E o situație grea pentru ea, mai ales că e foarte apropiată și de rudele sale, de mătușa, unchiul si bunica din partea mamei, care de asemenea vor să rămână la ea. Lupta pentru custodie e abia la început… După înmormântare, atât Sumayla, cât și tatăl ei, bunica sa și fratele Ronei s-au întors toți în Franța”, a declarat o persoană apropiată Ronei Hartner, pentru CANCAN.RO.

Citește și: Reacțiile vedetelor după moartea actriței Rona Hartner. „Nu gândea nimic rău, vedea totul în bine”

Citește și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

De ce boală a suferit Rona Hartner

Rocco Sedano, tatăl Ritei, a fost prezent la înmormântarea Ronei Hartner, în ciuda opoziției rudelor artistei, și a stat tot timpul în preajma fiicei sale, în cel mai greu moment din viața ei.

Rona Hartner a fost răpusă de cancer. În vara anului acesta, artista a fost diagnosticată cu cancer la creier și plămâni, după ce în 2020 învinsese cancerul de colon. Potrivit surorii sale, regretata cântăreață și actriță s-a stins din viață cu zâmbetul pe buze, înconjurată de cei dragi.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton