Fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, a plecat la studii în Spania. Ce facultate a ales și ce spune despre iubit: „O să fie foarte greu cu dorul”

.

Jasmina Ianțu, fiica lui Virgil Ianțu, a plecat la studii în Marbella, Spania. Tânăra de 19 ani a ales o facultate care are sediu și în Elveția.

Ce facultate a ales Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, și ce spune despre relația la distanță cu iubitul

Jasmina Ianțu este fiica prezentatorului de televiziune Virgil Ianțu și a partenerei lui de viață, Roxana Alexandru. Jasmina a plecat recent la studii în sudul Spaniei, mai exact în Marbella, unde va urma Les Roches Global Hospitality Education, o școală privată de turism și servicii hoteliere.

„Au sediu și în Elveția, numai că nu este pentru mine Elveția. Clar nu m-aș fi descurcat acolo și nu m-aș fi simțit în zona mea de confort”, a spus Jasmina Ianțu, pe TikTok.

„Este fix țara mea preferată aproape. Adică mă regăsesc total în acest loc”, a mai spus Jasmina despre Spania.

În afara a tot ceea ce ține de managamentul hospitalier, de la restaurante, la hoteluri, la organizare de evenimente, Jasmina a fost atrasă și de oportunitatea de a studia luxury management.

„Adică luxury brand management și strategy, ceea ce mi se pare super cool. În ultimul an poți alege ce fel de nișă vrei să urmezi”, a explicat fiica lui Virgil Ianțu.

Citește și: Care este numele real al lui Virgil Ianțu. Prezentatorul a înregistrat la OSIM porecla dată de Ștefan Bănică

Jasmina Ianțu, detalii rare despre iubit: „O să fie foarte greu cu dorul”

Jasmina a aplicat din timp la această instituție de învățământ, după ce a fost consiliată de o firmă de consultanță educațională personalizată pentru studii în străinătate și România.

Tot pe TikTok, Jasmina a răspuns curiozității urmăritorilor ei în legătura cu relația sa. Fiica lui Virgil Ianțu formează de mai mult timp un cuplu cu un coleg de liceu.

„Efectiv, e de la sine înțeles că nu ne-am despărțit, logic. Nici nu aș fi avut de ce să mă despart de el. E o etapă din viața mea. Nu înseamnă că trebuie să ne dispărțim, înseamnă că trebuie să trecem testul. Dacă trecem peste anii ăștia, care sunt trei, trei ani și jumătate durează, am trecut peste orice.

Într-adevăr, o să fie foarte greu cu tot, și cu dorul și cu acomodarea. N-o să avem destul timp să vorbim și așa, dar o să ne vizităm. Și nu, nu e atât de greu precum pare, mai ales că noi ne știm de 10 ani de zile deja. Cred că ăsta e un avantaj foarte mare, că înainte am fost prieteni foarte apropiați. Așa e mai ușor”, a mai spus.

Citește și: Cât costă să mănânci în restaurantul lui Virgil Ianțu. Mai multe vedete i-au trecut deja pragul

„Pot să fac foarte multe lucruri în viitor”

Jasmina va locui la cămin și încă nu a primit orarul pentru începutul de an universitar. Acest lucru nu o încântă, având în vedere că îi place să se organizeze din timp.

Tânăra de 19 ani a dezvăluit că a ales să studieze în acest domeniu deoarece îl consideră foarte ofertant ca oportunități de job în viitor. Nu este 100% decisă că va activa în domeniul HoReCa, însă este foarte interesată de domeniul afacerilor, zona financiară și cea de strategie de brand.

„Îmi place foarte mult ce am ales să studiez, pentru că pot să fac foarte multe lucruri în viitor. Toate meseriile au nevoie de partea asta în care să fii descurcăreț cu oamenii și să ai și competențe sociale și să poți să te descurci în orice subiect”, a punctat Jasmina Ianțu.

Foto: Instagram/@virgiliantuofficial; @jasmine.iantu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton