Fiica lui Mihai Găinușă a împlinit 19 ani. Ce zâmbet frumos are Eva! Tânăra studiază în Italia / Galerie foto

.

Fiica lui Mihai Găinușă, Eva, a împlinit 19 ani sâmbătă, pe 19 octombrie. Cu această ocazie, concurentul de la „Asia Express” i-a transmis o urare înduioșătoare fiicei sale pe rețelele sociale.

Mihai Găinușă, urare haioasă pentru aniversarea de 19 ani a fiicei sale, Eva

Eva Găinușă a împlinit 19 ani pe 19 octombrie și este studentă în Italia, la Universitatea din Padova. După ce a dat examenul de Bacalaureat, Eva avea în plan să-și continue studiile în Anglia, unde a fost acceptată de patru universități la specializarea Științe medicale aplicate și științe biomedicale. Cu toate acestea, Italia pare că i-a surâs mai mult, alegând-o în favoarea ploioasei Anglii.

„Am cine să-mi aducă, la bătrânește, un pahar cu… vin. Să ne trăiești sănătoasă, Ev!”, a scris Mihai Găinușă pe Facebook și Instagram.

Înainte să plece la studii în Italia, Mihai Găinușă vorbea cu mândrie despre alegerea fiicei lui de a urma medicina și nu o carieră în media, asemeni lui.

„Nu are nicio treabă cu mine, ceea ce e foarte bine. Nu vă dați copiii în media!”, declara Mihai Găinușă în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea, de la Pro TV.

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express. Provine dintr-o familie de preoți

Cu ce se ocupă soția lui Mihai Găinușă, Ioana

Concurentul de la „Asia Express” și soția lui, Ioana Găinușă, mai au împreună un fiu, Andrei, în vârstă de 14 ani.

Ioana Găinușă a studiat la Rapid Transformational Therapy, iar acum face parte din echipa RTT Method, potrivit Wowbiz.ro.

„Eu facilitez libertatea și ofer sprijin oricui este pregătit să facă o schimbare profundă și durabilă în viața sa. Poate că ai încercat deja terapia sau alte modalități de vindecare înainte. Rapid Transformational Therapy este diferită”, scrie Ioana Găinușă pe site-ul organizației pentru care lucrează.

Citește și: Mihai Găinușă, opinie dură despre „iUmor” și comediile românești. „Îmi place Delia foarte mult, dar unde e umorul?” / Video

De ce nu a mers Mihai Găinușă cu soția la „Asia Express”

Mihai Găinușă face echipă cu Oana Paraschiv, colega lui de la radio Național FM, cu care au încheiat recent colaborarea, în cel mai nou sezon „Asia Express”. Întrebat de ce nu a mers cu soția în reality show-ul de la Antena 1, fostul „cârcotaș” a răspuns:

„Am lăsat soția acasă pentru că cineva trebuia să aibă grijă și de copii. Așa că am venit în «Asia Express» cu Oana, care este colega mea de la radio și ne știm de peste 14 ani”.

Foto: Instagram/@mihaigainusa

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton