Evenimentul care îi va reuni pe Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la doi ani de la divorț: „E normal să fie așa”

.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se judecă de doi ani în instanță pentru programul fetițelor lor, Carolina și Raisa. Fata cea mare a fostului cuplu va împlini 10 ani vineri, 12 ianuarie, și își va sărbători aniversarea alături de ambii părinți.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Alina Sorescu a dezvăluit că procesul dintre ea și Alexandru Ciucu se va relua din această primăvară, deoarece încă nu s-au pus de acord în privința unui program pentru fetițele lor. Creatorul de modă își dorește un program alternativ, în timp ce cântăreața își dorește un program stabil.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au căzut de acord în privința programului fetițelor lor

Carolina și Raisa au ambele ureche muzicală și simț al ritmului, însă, din cauza programului lor actual, nu pot participa la toate lecțiile de canto predate de mama lor.

„Din păcate, eu nu pot să le susțin pe ele așa cum mi-aș dori și aș putea, având în vedere situația noastră delicată. Tatăl lor nu este de acord. Dar le place foarte mult. E cam greu. Orice activitate, dacă nu are continuitate, e cam dificil de dus a la longue. Repet cu ele mai mult acasă”, a spus Alina Sorescu, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre refacerea vieții amoroase, după divorțul de Alexandru Ciucu. „Nu ține de mine!”

În prezent, Carolina și Raisa petrec o marți și o joi din săptămână o dată la mama lor și o dată la tatăl lor. Acelea sunt și zilele în care Alina Sorescu predă în cadrul școlii ei de canto. Luni și miercuri, Carolina și Raisa au cursurile de engleză.

„Tatăl lor cere din nou același program, de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate. Șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabil, astfel încât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor. Mai durează”, a explicat Alina Sorescu.

Citește și: S-au iubit Alina Sorescu și Cove în secret? Cântăreața a spus adevărul și a dezvăluit de ce a dezamăgit-o Cătălin Măruță

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună de ziua Carolinei

În vara anului trecut, Curtea de Apel București a suspendat programul de o săptămână la un părinte și o săptămână la celălalt. „S-a dovedit că nu a fost funcțional pentru ele. S-a dovedit că nu a avut efecte benefice asupra lor”, a notat Alina Sorescu.

Din această primăvară, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor relua lupta în instanță pentru stabilirea programului fetițelor lor. Creatorul de modă își dorește un program de o săptămână cu o săptămână sau de două săptămâni cu două săptămâni.

Citește și: Alina Sorescu: „În perioadele mai grele, muzica mi-a fost refugiu” / Exclusiv

În ciuda neînțelegerilor dintre ei, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu vor sărbători împreună aniversarea de 10 ani a Carolinei. „Mâine e ziua ei. Îi organizez petrecerea pe care și-a dorit-o sâmbătă și da, va fi și tatăl fetelor prezent și e normal să fie așa în astfel de momente. Discuțiile noastre sunt despre programul lor a la longue. Momentele importante, zilele de naștere, evident că trebuie să fie împreună și așa vor fi”, a mai spus Alina Sorescu, pentru sursa citată.

„Va mai dura pentru că el cere un astfel de program alternativ. Eu militez pentru stabilitatea lor. Cred că asta înseamnă de fapt iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine. Orice copil are nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru el. Asta-mi doresc”, a completat artista.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton