Emma Năstase, fata cea mică a Amaliei și a lui Ilie Năstase, a fost admisă la University of St Andrews, unde au studiat Prințul William și Kate Middleton

.

Amalia Năstase a anunțat în mediul online că fiica ei cea mică, Emma Năstase, a fost acceptată la University of St Andrews, unde au studiat Prințul William și Kate Middleton. Fiica lui Ilie Năstase a primit scrisoarea de acceptare chiar de ziua de naștere a mamei sale. Astăzi, Amalia Năstase împlinește 48 de ani.

Emma Năstase, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, a intrat la University of St Andrews, unde au studiat Prințul William și Kate Middleton

Emma Năstase este o prezență discretă în mediul online. Pe Instagram, unde este urmărită de aproape 3.000 de oameni, are o singură postare cu aproape 500 de aprecieri. Fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase a fost acceptată la una dintre cele mai prestigioase universități din Europa, instituție cu unul dintre cele mai selective sisteme de admitere din lume.

University of St Andrews este locul în care Prințul William și soția lui, Kate Middleton, s-au cunoscut în 2001. Prințul William are diplomă în Geografie, în timp ce soția lui, Prințesa de Wales, a absovit aceeași universitate cu diplomă în Istoria Artelor.

Citește și: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Amalia Năstase: „Nu puteam să primesc cadou mai frumos de ziua mea”

„Nu puteam să primesc cadou mai frumos de ziua mea, felicitări iubita mea Emma! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru cei mai buni copii din lume”, a scris Amalia Năstase în mediul online, în dreptul unei fotografii cu scrisoarea de admitere a Emmei.

Din căsnicia cu Ilie Năstase, Amalia mai are o fiică, Alessia Năstase, în vârstă de 20 ani. Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010. Șase ani mai târziu, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, alături de care mai are un fiu, Toma, în vârstă de 8 ani.

Alessia Năstase locuiește în Franța, la Paris, unde urmează, la rândul ei, o facultate de prestigiu. După ce a absolvit liceul privat „Mark Twain International School” din București, Alessia a primit o bursă la Parsons, o școală de artă și design.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton