Emily Burghelea nu-și poate reveni după accidentul de la începutul lunii. „Oare o să mai fiu vreodată eu?” Cum arată fără bandaje

.

Emily Burghelea a trecut printr-un accident rutier grav la începutul lunii iulie, în urma căruia s-a ales cu răni serioase și cu traume emoționale svere. Vedeta de televiziune încă nu își poate reveni după incident și este profund afectată de ce s-a întâmplat.

Emily Burghelea nu-și poate reveni după accidentul de la începutul lunii

Emily Burghelea (25 ani) a fost implicată într-un accident rutier, în Mauritius pe 1 iulie 2024. Ea se afla într-un taxi, împreună cu nașa ei și se îndreptau spre aeroport, moment în care mașina a lovit frontal un tir, iar influencerița și nașa ei s-au accidentat serios. Burghelea a filmat momentul impactului și spune că a fost un adevărat miracol că au scăpat cu viață.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Am filmat totul. Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii”, a povestit Emily Burghelea pe Instagram, unde a pus și o imagine cu mașina distrusă în accident.

Citeşte şi: Emily Burghelea, clipe de coșmar la întoarcerea din vacanță: „Avionul a căzut în gol”

Citeşte şi: Andrei, soțul lui Emily Burghelea, la spital din cauza unei „bacterii atipice”, după revenirea din concediu

Citeşte şi: Emily Burghelea s-a pozat în lenjerie intimă la o zi după ce a născut: „Nașterea naturală este o minune”

Citeşte şi: Emily Burghelea a povestit experiența nașterii: „Andrei îmi împingea cu capul în piept”

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis…

M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic «Tatăl Nostru» și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin” – a transmis ea, după incidentul în urma căruia s-a ales cu fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar.

Cum arată Emily Burghelea la două săptămâni după accidentul rutier

Emily Burghelea a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale și se află, încă, în proces de recuparare și vindecare.

Burghelea își ține fanii din mediul online la curent cu activitățile sale și cu felul în care decurge vindecarea după accident și a vorbit recent despre șocul emoțional sever prin care trece.

„Șocul emoțional abia acum a început să se simtă și nu o spun eu, o spune părul care îmi cade fără oprire, am trecut prin multe și mi-ați spus că este normal, am avut un șoc însă ceva mă sperie și mă neliniștește profund… Oare o să mai fiu vreodată eu?” – a transmis ea pe pagina de Instagram, într-o postare recentă. Mesajul a fost însoțit de o serie de imagini cu ea în care apare în diferite stadii ale recuperării.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Emily Burghelea la două săptămâni după accident.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton