Emily Burghelea, din nou pe patul de spital după accidentul rutier grav din Mauritius: „Am stat toată noaptea la perfuzii”

.

Emily Burghelea s-a internat din nou în spital, la scurt timp după ce a anunțat că revine la „Vorbește Lumea” cu o rubrică bisăptămânală de parenting. Prezentatoare de la Pro TV se află în același salon în care a fost internată după accidentul rutier grav din Mauritius, din această vară.

Emily Burghelea, din nou pe patul de spital după o criză de tuse

Emily Burghelea s-a internat în spital după o criză de tuse care a lăsat-o fără aer. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a fost diagnosticată de medici cu pneumonie și va rămâne internată.

„Nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea să tușesc până nu mai pot să respir! Am avut cea mai urâtă criză de tuse din istoria crizelor de tuse, groaznic! Pneumonie, rămân internată”, a scris Emily Burghelea la Instagram Story.

Săptămâna trecută, Emily anunța că se întoarce la „Vorbește Lumea” cu o rubrică de parenting, în fiecare marți și vineri. Nu este clar dacă va ajunge la emisiune în această săptămână.

„De la bal… la spital! E foarte ciudat că în acest salon am fost și după accident”, a mai scris fosta asistentă de la „Acces Direct” seara trecută.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a renunțat la mască. Cum arată Andrei în realitate

„Am stat toată noaptea la perfuzii”

După noaptea petrecută în spital, Emily s-a trezit mai bine, odihnită, deși a experimentat încă o criză de tuse la prima oră. Prezentatoarea TV este recunoscătoare că, de această dată, se afla deja în spital.

„Nu perfect, dar mai bine. Chiar am reușit să mă odihnesc. Am stat toată noaptea la perfuzii, iar dimineața m-am trezit într-o altă criză puternică de tuse. M-am bucurat că sunt la spital. M-aș fi super speriat să fiu acasă… Nu mi-am imaginat vreodată cât rău poate face o tuse…”, a mai scris Emily Burghelea, în mediul online.

Citește și: Emily Burghelea revine la „Vorbește lumea” de pe Pro TV: „Aceasta este clar săptămâna noilor începuturi”

Cum se simte după accidentul rutier grav din Mauritius

În urmă cu două luni și jumătate, mai exact pe 1 iulie 2024, Emily Burghelea a fost implicată într-un accident rutier grav în Mauritius. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și nașa ei se aflau într-un taxi care se îndrepta spre aeroport în momentul în care mașina lor a lovit frontal un tir. Emily a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, dar este recuperată și entuziasmată să-și reia activitatea în televiziune.

„Pentru că accidentul a fost pentru mine un punct de cotitură care mi-a arătat cât de prețioasă e viața, cât de importantă e familia și cum îți poți găsi echilibrul doar înăuntrul ei. Așa că, urmăriți-mă toamna aceasta pe rețelele de socializare și la TV pentru că voi aduce multă bucurie, energie și idei prețioase pentru fiecare dintre voi”, a spus Emily Burghelea, despre întoarcerea la Pro TV.

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, formează un cuplu de mai mulți ani și împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Amedea și Andreas. Perechea s-a căsătorit civil în martie 2021 și religios în luna august a aceluiași an. Tot atunci a fost botezată și fiica lor, Amedea, care a împlinit 3 ani pe 9 aprilie anul acesta. Fiul cuplului, Andreas, s-a născut pe 20 ianuarie 2023.

Foto: Instagram/@emilyburghelea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton