Emilia Ghinescu, surprinsă pe marginea unui drum în timp ce mânca parizer. Cum a fost filmată. „Am avut poftă!”

.

Emilia Ghinescu a postat în mediul online un clip video cu care și-a surprins fanii. Cântăreața de muzică populară și de petrecere, în vârstă de 45 de ani, s-a filmat la marginea unui drum în timp ce lua masa de prânz.

Emilia Ghinescu s-a filmat mâncând parizer pe marginea unui drum

Emilia Ghinescu a publicat pe pagina de TikTok un clip în care apare într-o ipostază inedită, spre deliciul fanilor, pe o pătură, la marginea unui drum, mâncând parizer cu pâine, roșii, castraveți și brânză. Vedeta a justificat oprirea pentru prânz în aer liber spunând că fiul ei nu o lasă să mănânce parizer în mașină, pentru că miroase în felul său caracteristic. Emilia Ghinescu are trei copii, două fete și un băiat – Erika (18 ani), Andreri (26 de ani) și Anastasia (8 ani).

„M-am oprit să mănânc prânzul. Am avut poftă să mănânc parizer și fii-miu nu mi-a dat voie să mănânc în mașină. Cică nu acceptă mașina parizerul. Îmi aduc aminte de picnic, când eram la bunica la țară și mergeam pe câmp cu oamenii. Aveam oameni la câmp. În natură. Dacă n-ar mai bătea vântul și n-ar picura așa puțin, nu ar mai fi nicio problemă. O mică pauză. Arta cere sacrificii, n-am ce să fac. Dacă ți-e poftă să mănânci ceva…” a spus Elena Ghinescu în clipul său.

@emiliaghinescuoficial #fyp #emiliaghinescu #viral ♬ sunet original – Emilia Ghinescu

Artista a mai precizat că fiul ei o mai ceartă uneori când mănâncă în mașină și ultima oară s-a întâmplat acest lucru când s-a delectat cu castraveți murați.

„Auzi că nu am voie să mănânc parizer în mașină că miroase a parizer toată mașina. Și așa m-a bodogănit că am mâncat castraveți murați și mirosea în mașină doar a castraveți murați. Astăzi nu mi-a mai dat voie să mănânc parizer și i-am spus să mă lase să mănânc parizer pe marginea drumului, că nu e niciun fel de problemă”, a adăugat artista, pe pagina sa de TikTok.

Citeşte şi: Cum le răspunde Emilia Ghinescu celor care au acuzat-o că este anorexică. „Îmi asum lucrul acesta”

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, criticată pentru o poză făcută într-un lăcaș sfânt. Ce i-a deranjat pe internauți

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, viață marcată de abuzurile din copilărie: “Nu am avut maturitate emoțională și psihică pentru a duce o căsătorie până la final” / Exclusiv

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, schimbare drastică de look la început de primăvară. „Te-ai tuns așa de scurt…”

Emilia Ghinescu și trucul ei alimentar pentru a nu se îngrășa

Cântăreața a slăbit consierabil în ultimele luni, iar acum pentru a se menține la o greutate constantă, apelează la un anumit truc ce îi permite să se sature mai rapid și să nu mai mănânce atât de mult.

„Mănânc foarte mult în sensul că, ce vă spun acum, mănânc produsul respectiv. Mănânc foarte mulți castraveți murați și foarte multe murături și foarte multă varză murată. Și îmi încep dimineața cu un castravete murat și beau zeama de la castraveți.

Deci mănânc câteodată câte un borcan de castraveți. Mă ajută foarte mult la digestie, este un probiotic foarte bun. În general murăturile sunt foarte bune probiotice și mă ajută foarte mult. Și înainte de fiecare masă, la fel. Mănânc ori o murătură, ori varză murată, ori o legumă, ori ceva. Adică nu mănânc mâncarea. Întâi mănânc legumele și după aia mănânc partea de carne”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru click.ro.

Foto – TikTok / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton