Emilia Ghinescu are un truc alimentar genial care o ajută să mănânce mai puțin și să se sature mai repede

.

Emilia Ghinescu a dezvăluit care sunt alimentele care nu lipsesc din alimentația ei, de când a slăbit. În vârstă de 45 de ani, cântăreața de muzică populară a ajuns la 45 de kilograme și și-a făcut câteva obiceiuri culinare diferite față de cum avea în trecut, care o ajută să se mențină.

Emilia Ghinescu și trucul care o ajută să se sature mai repede

Emilia Ghinescu este mama a trei copii – un băiat de 26 de ani, o fată de 18 ani și încă o fată de 8 ani – , și este într-o formă fizică de zile mari. Pe lângă programul strict de exerciții fizice, de la care nu se abate, artista are și câteva trucuri culinare care o ajută să se sature mai repede, cu un aport caloric minim. Vedeta spune că murăturile sunt secretul ei.

„Mănânc foarte mult în sensul că, ce vă spun acum, mănânc produsul respectiv. Mănânc foarte mulți castraveți murați și foarte multe murături și foarte multă varză murată. Și îmi încep dimineața cu un castravete murat și beau zeama de la castraveți.

Deci mănânc câteodată câte un borcan de castraveți. Mă ajută foarte mult la digestie, este un probiotic foarte bun. În general murăturile sunt foarte bune probiotice și mă ajută foarte mult. Și înainte de fiecare masă, la fel. Mănânc ori o murătură, ori varză murată, ori o legumă, ori ceva. Adică nu mănânc mâncarea. Întâi mănânc legumele și după aia mănânc partea de carne”, a declarat Emilia Ghinescu, pentru click.ro.

Emilia Ghinescu stă câte două ore la sală pentru antrenamente

Emilia Ghinescu este de părere că murăturile o ajută la digestie și o face să mănânce mai puțin. Legat de activitatea fizică, artista stă câte două ore la sala de fitness, unde face exerciții cardio și alte exerciții pentru tonifierea musculaturii.

Citeşte şi: Emilia Ghinescu nu se mai oprește din slăbit. Artista a ajuns la 45 de kg și este de nerecunoscut

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, criticată pentru o poză făcută într-un lăcaș sfânt. Ce i-a deranjat pe internauți

Citeşte şi: Cum le răspunde Emilia Ghinescu celor care au acuzat-o că este anorexică. „Îmi asum lucrul acesta”

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, schimbare drastică de look la început de primăvară. „Te-ai tuns așa de scurt…”

„Și mă ajută foarte mult la digestie și îmi și umple stomacul în același timp. Adică mai mănânc foarte puțin după aceea. În general mănânc puțin. Cantitatea de mâncare pe care o am este una mică. Pentru că mâncând mult, lărgeși stomacul.  Și fac foarte mult sport. Foarte mult cardio, foarte mult sport.  Stau undeva la două ore în sală, antrenament de forță. Și cam 30 de minute de cardio” – a adăugat Emilia Ghinescu, pentru aceeași sursă.

Emilia Ghinescu, criticată că este prea slabă

După impresionantă slăbire, fanii din mediul online au început să-și pună întrebări legate de starea de sănătate a artistei, unii ajungând să spună că ar fi anorexică. Cântăreața a explicat că nu are tulburări alimentare, iar oamenii nu ar trebui să îi mai judece deciziile personale.

„Eu nu le numesc comentarii, le numesc hate (n.red.: ură). În momentul în care arunci cu vorbe fără să cunoști persoana respectivă și vorbele sunt răutăcioase, jignesc persoana respectivă, atunci acela este hate.

Ca persoană publică îmi asum lucrul acesta. Important este să mă simt eu bine în pielea mea și eu mă simt foarte bine așa cum sunt. Nu sunt anorexică, anorexia înseamnă cu totul și cu totul altceva”, a declarat Emilia Ghinescu, în emisiunea „Star Magazin”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton