Ema Uta are un nou iubit după despărțirea de Alex Bodi. Cu ce se ocupă bărbatul și de ce a fost cercetat penal

.

Ema Uta iubește din nou după despărțirea de Alex Bodi. Noul iubit al make-up artistei este fondatorul unei clinici de înfrumusețare din București.

Cine este Valentin Burada, noul iubit al Emei Uta

După o relație de trei ani presărată cu numeroase despărțiri și împăcări, Ema Uta și Alex Bodi au pus punct definitiv poveștii lor de iubire în urmă cu câteva luni. Recent, Ema Uta a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Despre noul iubit al make-up artistei, Cancan.ro scrie că nu ar fi singur.

Ema Uta ar forma un cuplu cu Valentin Burada, fondatorul unei clinici de înfrumusețare din București. Bărbatul ar avea deja o reputație în lumea mondenă, după ce s-a afișat la brațul mai multor femei frumoase.

Citește și: Andreea Marin trece printr-o perioadă grea din cauza fiicei sale, Violeta Bănică. Ce se întâmplă între cele două: „Spun cinstit că nu mi-e ușor”

Au mers în vacanță în Turcia împreună?

Cel mai recent, Valentin Burada se afișa alături de Anna Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. Cei doi au fost surprinși tot mai des împreună, iar nu de mult au mers braț la braț la un eveniment monden. Anterior, Valentin a format un cuplu cu Roxana Butnaru. După despărțirea de aceasta din urmă, bărbatul a fost fotografiat în compania mai multor femei.

La sfârșitul lunii august, Ema și Valentin au publicat pe conturile personale de Instagram fotografii din aceeași stațiune turistică, respectiv Bodrum.

Primele informații despre relația dintre Ema Uta și Valentin Burada au apărut pe un grup de Instagram unde se publică diverse bârfe mondene.

„Ema Uta și Valentin Burada de mână. El are iubită și patru dosare penale”, a scris cineva pe Instagram.

Citește și: Daniel Pavel, dezvăluiri despre fostele iubite și momentul în care a cunoscut-o pe Ana Maria Pop, actuala soție: „Ceva creștea, ceva murea” / Exclusiv

De ce a fost Valentin Burada cercetat penal

În noiembrie 2023, în urma a peste doi ani de percheziții, audieri și investigații intense, procurorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să claseze dosarul (79/P/2021), în care 14 persoane au fost investigate pentru exercitarea fără drept a profesiei de medic, iar o societate comercială a fost acuzată de complicitate la această infracțiune și activități în formă continuată, relatează Știri din surse Buzău. Printre cei vizați se afla și Valentin Burada.

Potrivit sursei citate, procurorii au stabilit că faptele nu există și nu se încadrează în sfera penală, motiv pentru care au decis clasarea cauzei. Această hotărâre vine în urma unei ample campanii de percheziții și cercetări desfășurate asupra presupuselor activități ilegale ale clinicii și ale lui Valentin Burada.

Potrivit Cancan.ro, Loredana Chivu l-a dat în judecată și i-a cerut un milion de euro despăgubiri. Fosta asistentă TV a suferit o intervenție la clinica patronată de Valentin Burada, dar rezultatul nu a fost cel dorit. După o recuperare dificilă, Loredana Chivu a dat clinica în judecată. Fosta asistentă TV a trecut prin 11 operații.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton