Ema Oprișan a slăbit spectaculos după a doua sarcină. Cum arată fosta concurentă de la „Insula Iubirii”

.

Vă mai amintiți de Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” sezonul 7? Tânăra, care a participat la emisiunea matrimonială împreună cu Răvan Kovacs, a trecut prin schimbări fizice spectaculoase în ultimele luni, după ce a născut a doua oară.

Cum arată Ema Oprișan după ce a slăbit 27 de kilograme

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au devenit cunoscuți publicului larg după participarea lor în show-ul „Insula Iubirii”, sezonul 7. După acea emisiune, ei și-au întemeiat o familie frumoasă și au doi copii – Luna și Noah. Ema Oprișan a adus-o pe lume pe fetița lor Luna în septembrie anul trecut.

„Nu seamănă cu nimeni bebe, nici cu Răzvan, nici cu mine. Seamănă cu Noah foarte mult, doar că are mai mult păr. E mică și drăguță și firavă și îmi e așa de drag de ea, îmi vine să o mănânc” – a transmis ea după naștere în mediul online.

Ema a născut-o pe fetiță prin cezariană, iar despre această experiență tânăra spunea că a depășit-o cu bine.

„Durerile astea contează în funcție de persoană, că unele se recuperează mai repede, altele puțin mai greu. Oricum, primele două, trei zile sunt dureroase, dar după ce trec aceste zile nu-ți mai aduci aminte de nimic atunci când o să te bucuri doar de perioada frumoasă pe care o să o trăiești în fiecare zi de acum înainte, așa că nu vă speriați, este normal să te doară, este anormal să nu simți nimic” – a explicat ea la momentul respectiv.

Citeşte şi: Ce mai fac Alexandra Diaconescu şi Aurel Deacanu de la „Insula Iubirii” sezonul 3? Fosta concurentă s-a căsătorit şi a devenit mamă

Citeşte şi: Cu ce se ocupă și cum mai arată acum Diana Constantin, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”. S-a schimbat total!

Citeşte şi: Cum a fost Ema Oprișan de la “Insula Iubirii” păcălită de o firmă de curățenie. „Am dat 1.400 lei. Nu mi se pare normal!”

Citeşte şi: Ema Oprișan de la Insula Iubirii, situație traumatizantă în spital: „Ia-ți copilul de unde nu-i” / Video

Au trecut zece luni de când a devenit mamă pentru a doua oară și în tot acest timp Ema Oprișan a avut grijă să își recapete silueta de înainte de naștere. Ema Oprișan le-a spus fanilor din mediul online că a reușit să dea jos 27 de kilograme, după ce în timp ce era însărcinată ajunsese la 85 de kilograme.

Pe lângă faptul că a slăbi, Ema și-a făcut o intervenție și la nivelul feței, dorindu-și o mărire a buzelor.

“Am venit să îmi fac buzițele și sper să le am așa cum le am cu filtru după ce termin intervenția și să nu mi se mai vadă cutele astea. Și am emoții de mor. Și crediți-mă că după nu o să mai folosesc filtru pentru buze pentru că nu o să aibă ce să mai îmi fugă pentru că o să am buzițe”, spunea Ema acum câteva luni, în secțiunea de Insta Stories.

Ema Oprișan, probleme în spital, după ce a născut

După ce a venit pe lume micuța Luna, Ema a povestit tot în mediul online că asistentele din maternitate i-au adus adus alt copil să țină în brațe în locul fetiței.

„Oricum copilul se schimbă la înfățișare de pe o zi pe alta. A doua zi, mi-o aduce în salon o altă tipă. O fi făcut schimb de tură, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a adus-o pentru că era ora mesei (…) O întreb dacă e copilul meu și îmi spune că da. Știu că copilașii se schimbă așa ca trăsături, că prind altă culoare, dar parcă avea puțin ochii altfel (…) Acum nu mă deranja că nu era așa cum o văzusem eu atunci. Poate era din cauza anesteziei, cine știe ce și mi-o lasă acolo”, a povestit Ema Oprișan pe Tik Tok.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii și-a dat seama că nu este copilul ei după ce a observat că poartă o brățară pe care este trecut un alt nume.

„Știam că Luna nu are brățărica la mână. Știam că o are în pătuț, chiar dacă toți copiii au brățărica la mână. Și acum este sigilată. Mă uit la copil că are o brățărică roz și m-am gândit că au pus-o ei și când să îl pun la sân, văd acolo un alt nume (…) Ia-ți copilul de unde nu-i (….) Am văzut multe filme, au auzit multe cazuri șocante legate de chestia asta, că și-au dat seama că nu este copilul lor decât târziu. Chiar se poate întâmpla” – a mai relatat Ema.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton