Elvira Deatcu, despre condiția actorului în România: „Suntem în continuare la limita unei decențe a traiului” / Exclusiv

.

Elvira Deatcu (51 de ani) este un om și un actor direct și sincer. Pentru Unica.ro, Elvira a vorbit despre legătura dintre bani și fericire, situația financiară a actorilor din România, precum și despre cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut pentru cineva drag.

Elvira Deatcu a vorbit despre situația financiară a actorilor din țara noastră

Invitată la premiera de gală a comediei „Klaus & Barroso”, a cărei acțiuni se întârte în jurul unei datorii la cămătari, Elvira Deatcu ne-a dezvăluit că în viața ei a existat și o perioadă dificilă în care a dus lipsa banilor. Nu a vorbit cu regret, ci cu recunoștința că a depășit acel moment. A adus totuși în discuție situația financiară a actorilor din România, care nu este întotdeauna, din păcate, cea mai fericită.

„Poate fără niciun ban nu, dar cu 5 lei da, am rămas. M-am panicat, dar se poate. Din păcate, sunt încercări care fac dovada faptului că poți trece peste ele și că trebuie să înveți niște lecții. Nu e de dorit. Erau niște vremuri. Situația actorilor, chiar și a celor angajați, nu e deloc una de prosperitate. Adică suntem în continuare la limita unei decențe a traiului. Nu vreau să vorbesc despre cei care nu au niciun angajament. Sper să nu mai ajung pe strada aia niciodată”, a spus Elvira Deatcu, pentru Unica.ro.

Citește și: Actorul Adrian Nicolae, peripeții la filmările comediei „Klaus & Barroso”: „E foarte greu să dai o conotație eroică poveștii” / Exclusiv

Aduc banii fericirea? Ce părere are Elvira Deatcu

Elvira Deatcu nu crede că banii aduc fericirea, dar este de părere că un echilibru financiar este absolut necesar tuturor.

„Dăunează grav sănătăți să fii tot timpul într-o alertă și într-o încercare de a trăi decent. De fapt, în general, cam asta își doresc oamenii, să trăiască decent și să-și poată face mici bucurii. Dar nu, nu aduc fericirea”, a mai spus Elvira Deatcu, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Citește și: Victoria Raileanu, Carol Ionescu și Vlad Brumaru, despre comedia „Klaus & Barroso” și viața de actor în România: „Industria e mică” / Video exclusiv

Ce spune Elvira Deatcu despre hate-ul online

Fenomenul hate-ului online nu îi este străin Elvirei Deatcu, deși este recunoscătoare că niciodată nu a vizat-o direct. Nu susține acest comportament și sfătuiește oamenii, persoane publice sau nu, să se protejeze. În opinia actriței, fenomenul poate fi controlat atâta vreme cât avem o măsură în modul în care folosim rețelele sociale.

„E detestabil, dar cred că ține de fiecare dintre noi să ne punem la adăpost. Să ne ferim, să nu ne lăsăm atât de expuși, mai ales când avem copii. E ceva îngrozitor. Sper să nu experimentez asta niciodată. Cum este vorba în general în viața asta despre o anume măsură a tuturor lucrurilor, întâmplărilor, întâlnirilor, cred că dacă păstrăm o măsură putem să ne protejăm”, a declarat actrița, pentru Unica.ro.

Elvira Deatcu a debutat în 1995, pe scena Teatrului Odeon din București, iar de atunci își câștigă existența făcând ceea ce iubește. Au urmat o mulțime de piese de teatru, seriale de televiziune și filme prin care s-a transpus în personaje cu povești de la cele mai frumoase la cele mai apăsătoare. Din fiecare a avut ceva de învățat și a mers mai departe altfel.

Vezi în interviul video de mai sus ce părere are Elvira Deatcu despre criptomonede și care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut pentru cineva drag!

Foto: Unica.ro; Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton