Elena Merișoreanu, replici acide la adresa Iulianei Tudor. „E prea mare acum. Nu mă mai invită la evenimentele ei!”

.

Elena Merișoreanu a vorbit în cadrul unui interviu recent despre cum s-a răcit relația dintre ea și prezentatoarea emisiunii „O dată-n viață”, Iuliana Tudor.

Elena Merișoreanu, replici acide la adresa Iulianei Tudor

Elena Merișoreanu i-a adus o serie de reproșuri prezentatoarei de la TVR, despre care spune că era foarte atașată într-o perioadă, dar în ultima vreme a dat-o uitării și nu o mai invită la evenimente.

„Iuliana Tudor nu mă mai invită la evenimentele ei, e prea mare acum, n-am mai fost de mult timp în emisiunea ei, la TVR, are favoriții ei. Nu are nicio calitate și niciun drept să facă departajare între soliști, mulți dintre noi avem ani grei de muzică în spate, Iuliana are preferații ei, pe care îi tot cheamă.

Îi doresc sănătate și să conducă folclorul așa, după placul ei! Iuliana e acum mult prea mare ca să se coboare la noi, să ne mai bage în seamă. Nu înseamnă că dacă are chip frumos e frumoasă și la suflet. Am fost alături de ea, în clipele foarte grele, când a avut nevoie, dar văd că a uitat. Așa e în viață” – a declarat Elena Merișoreanu, pentru click.ro.

Artista știe că Iuliana Tudor a fost cântăreață se muzică populară la începutul carierei în televiziune, dar susține că „asta nu înseamnă și că este o mare cunoscătoare de folcor.

Citeşte şi: Elena Merișoreanu, despre cum a aflat că soțul ei are o amantă: „Ea credea că nu știu!”

Citeşte şi: Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma uriașă pe care cerut-o pentru două evenimente din Germania

Citeşte şi: Elena Merișoreanu a devenit străbunică: „E o bucurie imensă, un sentiment extraordinar” / Exclusiv

Citeşte şi: Xonia, despre lupta cu boala autoimună care o macină. Ce face pentru a nu i se mai umfla fața

„Și Iuliana Tudor cântă, așa a început, cu muzica, dar, probabil, a avut mai mare vocație spre prezentare, Am auzit-o cântând, are voce, dar n-a progresat în muzică, ci în prezentări, asta i-a adus faima. Dar asta nu înseamnă și că este o mare cunoscătoare de folclor”, a adăugat Elena Merișoreanu, pentru sursa amintiă mai sus.

Elena Merișoreanu și conflictul cu Maria Dragomiroiu

Nu este prima dată când Elena Merișoreanu face comentarii acide la adresa colegilor de breaslă. În 2019, după ce Maria Dragomiroiu a declarat că ar avea o pensie de 1.200 de lei, a pornit un scandal între cele două.

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, a spus Elena Merișoreanu la Agentul VIP

Iar Maria Dragomiroiu a spus că Merișoreanu este „un om răutăcios”. Artista susține că nu trebuia să abordeze în timpul aparițiilor sale televizate un subiect care nu o privește personal, cum este pensia ei.

„Elena Merișoreanu este o artistă pe care o apreciez, dar care a venit pe pământ ca să își judece colegii. E mincinoasă și răutăcioasă. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta„, a spus și Maria Dragomiroiu în emisiunea „La Măruță”.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton