Elena Gheorghe, apariție incendiară pe plajă într-un costum de baie minuscul. Ce au observat fanii

.

Elena Gheorghe a captat atenția fanilor din mediul online cu o fotografie în care apare pe plajă, într-un costum de baie roșu, extrem de sexy.

Elena Gheorghe, apariție incendiară pe plajă

În vârstă de 38 de ani, artista și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie micuț, roșu, din două piese la plajă în Constanța, cu ocazia festivalului Neversea, iar fotografia pe care a postat-o pe pagina personală de Instagram a adunat rapid mii de aprecieri din partea internauților.

„Relaxare, familie și piperchi targasiti” – a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei în care apare în costum de baie.

Cei care au văzut postarea i-au trimis o mulțime de mesaje frumoase artistei, iar cineva nu a putut să nu observe piercing-ul din buric al cântăreței.

„Chiar la tine nu mă așteptam să ai piercing în buric!” – i-a scris un internaat, iar vedeta i-a răspuns că îl are de multă vreme: „Îl am din liceu!”

„Ești minunată!”

„Superbă!”

„Distracție maximă!”

„Wow!” – i-au mai transmis fanii.

Elena Gheorghe, siluetă de invidiat după două nașteri

Cântăreața și soțul ei, Cornel Ene (41 de ani), s-au cunoscut când ea avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga. Ei s-au căsătorit în anul 2012 și au doi copii, un fiu și o fiică.

Pentru a fi în cea mai bună formă, Elena Gheorghe are sun stil de viață sănătos, are un meniu echilibrat și face multă mișcare.

Citeşte şi: Elena Gheorghe își crește copiii la granița dintre parentingul tradițional și cel modern. „Mi se pare foarte greșit să ne trăim visurile prin intermediul copiilor” / Exclusiv

Citeşte şi: Elena Gheorghe, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Nu se pot rezolva”

Citeşte şi: Elena Gheorghe a dezvăluit secretul ei pentru un ten ferm și luminos la 38 de ani: „Nu durează mult” / Exclusiv

Citeşte şi: De la ce pornesc certurile dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene: „Eu sunt puțin mai autoritară”

„Fac sport, mănânc cât se poate de sănătos. Acum, în ultimul timp, am mai luat un kilogram, fiind noaptea târziu. Mai mâncăm și pe la evenimente, de obicei, sunt disciplinată, pentru că pe la 18:00-19:00 se încheie masa, dar când suntem la eveniment mai mâncăm”, a declarat Elena Gheorghe pentru Antens Stars.

Vedeta a renunțat la carne de ceva timp, a redus și consumul de brânzeturi și încearcă să mănânce alimente cât mai puțin procesate.

„Mai multe am scos. În primul rând carnea, nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit. În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar” – a declarat Elena Gheorghe pentru impact.ro.

Ce mănâncă Elena Gheorghe într-o zi

În urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru Libertatea, artista a dezvăluit cum arată meniul său alimentar într-o zi. La momentul respectiv, vedeta consuma, ocazional, și carne.

„Astăzi spre exemplu de dimineață am mâncat omletă, împreună cu Nicolas și cu tati-soțul meu, pe la 12 am mâncat un iaurt cu semințe, cu patru feluri de semințe crude și pe la 15:30 am mâncat o supă de linte și o salată fatush. Asta am mâncat până acum (nr. 21:00) și urmează să mai mănânc ceva după eveniment pentru că nu am avut timp.

A fost o pură coincidență azi să nu consum carne. De obicei mănânc și carne. Câteodată simți nevoia să mai faci așa câteva zile de detox: cu salate, iaurt și alte lucruri. În perioada asta eu mănânc foarte mult pe pește” – spunea ea, în 2018, pentru sursa amintită anterior.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton