Diana Enache și Ionuț Vîntu au stabilit botezul fetiței: „Ne dorim ca evenimentul să fie unul intim”

.

Diana Enache a devenit mama unei fetițe la sfârșitul lunii septembrie, iar recent a povestit cum i s-a schimbat viața în ultimele luni, dar și când va avea loc botezul micuței.

Diana Enache formează de aproximativ patru ani un cuplu cu Ionuț Vîntu. Atât solista, cât și antreprenorul și-au dorit foarte mult să devină părinți. Pentru moment, cuplul nu a dezvăluit numele fetiței lor, însă tatăl artistei, Adrian Enache, a confirmat că unul dintre prenumele ei va fi Maria.

Diana Enache este o mămică relaxată. Cine o ajută cu fetița

Diana Enache spune că totul s-a schimbat în viața ei de când a devenit mamă. „Stau cu inima strânsă acum că nu sunt acasă. Dau mesaje pentru a mă asigura că a mâncat, că este ok, că nu o doare burtica”, a explicat cântăreața, pentru Spynews.ro.

Diana Enache simte că trăiește o perioadă extraordinară, deși prioritățile ei s-au schimbat complet. „Ne-am dorit-o foarte mult, de aceea pot spune că nu ne simțim ștrangulați de acest program, că nu mai putem ieși când ne dorim noi”, a adăugat.

În creșterea fetiței lor, Diana și Ionuț beneficiază de ajutorul bunicilor. „Astfel lucrurile se mai simplifică. Am primit sfaturi încă din maternitate să fiu o mămică relaxată, deoarece copilul va simți lucrul acesta și va fi și el foarte relaxat. Să știi că așa am făcut. Nu am fost genul acela de mamă care să se trezească să vadă dacă respiră, dar în același timp a dormit lângă mine în pat“, a mai declarat Diana Enache, pentru sursa citată.

Citește și: Adrian Enache, primele declarații după ce a devenit bunic. „E o senzație cu adevărat unică” / Exclusiv

Citește și: Diana Enache, despre povestea de iubire cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu: „Mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații”/ Exclusiv

Citește și: Diana Enache, adevărul despre relația cu părinții ei: „Este ca un examen pe care îl dau constant”/ Exclusiv

Diana Enache: „Nu țin cont de superstițiile care spun că botezul trebuie să aibă loc la o lună și jumătate”

În același interviu, Diana a admis că a trecut și prin momente de panică, asemeni fiecărui părinte. Artista a povestit un episod în care fiica ei plângea aparent fără motiv. Ulterior, cântăreața a descoperit motivul disconfortului micuței.

„Am avut și momente de panică, nu știam dacă sunt colici sau nu o țin bine în brațe. De asemenea am mai avut un episod când țipa foarte tare, nu înțelegeam ce se întâmplă. Totul era în grafic, dar îi rămăsese salopeta mică pentru că a crescut foarte repede, ulterior mi-am dat seama“, a mai povestit fiica lui Adrian Enache.

Diana Enache și Ionuț Vîntu formează un cuplu de aproape cinci ani, însă nu se grăbesc să-și oficializeze relația. Momentan, Diana și Ionuț se ocupă de organizarea botezului fetiței lor, care va avea loc anul viitor.

„Ne dorim să ne punem pe picioare, va avea loc anul viitor. Nu țin cont de superstițiile care spun că botezul trebuie să aibă loc la o lună și jumătate. Avem o măicuță cu care ne sfătuim și care este aproape de sufletul nostru. Ne dorim ca evenimentul să fie unul intim. Tatăl meu, Adrian Enache, este foarte îndrăgostit de cea mică. Are impresia că sunt eu când eram mică. Este foarte implicat, vine o pupă, îi cântă, este minunat“, a mai spus Diana Enache.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton