„Adevărul o să iasă la iveală!” Dezvăluirile Laviniei Pîrva despre intimitatea relației cu Ștefan Bănică, după 7 ani de căsnicie

.

Lavinia Pîrva a vorbit despre gelozia în cuplu. Deși este adesea discretă cu privire la viața personală și nu dă foarte multe detalii din mariajul cu Ștefan Bănică, artista a precizat în cadrul unui interviu că nu este o femeie geloasă.

Lavinia Pîrva, despre gelozia în cuplu

Lavinia Pîrva (39 de ani) și Ștefan Bănică (56 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și elegante cupluri din showbizul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și au un fiu, Alexandru, care va împlini cinci ani anul acesta. Lavinia spune că nu este o femeie geloasă pentru că soțul ei nu îi dă motive să fie. Artista este de părere că mariajul fericit pe care îl are cu Ștefan Bănică nu ar fi fost posibil dacă ar fi apărut în discuție gelozia.

„Ștefan este, fără dar și poate, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la noi din țară. Acum, vă întreb pe voi! Credeți că am fi avut cum să avem o căsnicie dacă eram geloasă? Cum ar fi fost să stau mereu cu garda sus și să pierd din vedere alte lucruri care ne-au adus astăzi în acest moment, în acest loc, împreună, cu un copil! Nu sunt o femeie geloasă, dar și datorită comportamentului soțului meu! Niciodată nu m-a făcut să simt ceva ce m-ar fi putut deranja” – a declarat Lavinia Pîrva, pentru ego.ro.

Artista a mai precizat că de-a lungul anilor nu i-a fost ușor să vadă ce scrie presa mondenă despre ea, dar nu s-a lăsat afectată de ce spun gurile rele la adresa ei și a familiei sale.

„Pentru mine a fost destul de greu în urmă cu ceva ani să văd că sunt foarte des pe prima pagină a ziarelor cu o etichetă care nu era a mea! Nu am simțit niciodată nevoia să mă justific în niciun fel pentru că am realizat de pe atunci că este în zadar! Niciodată nu o să pot să închid gura lumii și presa caută senzaționalul! Am considerat că întotdeauna adevărul o să iasă la iveală dacă trebuie” – a adăugat artista.

Lavinia Pîrva și-a crescut băiatul fără ajutorul bonelor

Soția lui Ștefan Bănică este o mamă cu normă întreagă și s-a implicat total în creșterea fiului, chiar dacă este ocupată și cu profesia. Artista nu s-a gândit niciodată să-și angajeze o bonă, însă a primit ajutor de la bunicile lui Alexandru, mama ei și a lui Ștefan.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Cum își cresc Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică jr. fiul și cine îi ajută: „Tot ce se întâmplă în viața copilului meu e cu măsură” / Exclusiv

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, alături de fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică. Cum au fost surprinse cele două / Video

Citeşte şi: De la ce pornesc conflictele dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior

Citeşte şi: Cum se menține Lavinia Pîrva într-o formă fizică de zile mari: „Am un secret…”

„Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei. Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că am reușit să îl cresc singură. Am mai plecat cu el la drum, dar nu știi niciodată dacă o să fie cuminte sau o să aibă o criză. (…)

CONȚINUT VIDEO UNICA

Alexandru o adoră pe mama lui Ștefan. Trece des, se mai joacă cu el. Seara încerc să mai lucrez, iar dacă plec la spectacol stă mama, vine bunica, găsim o soluție” – povestea Lavinia Pîrva, acum ceva timp, la Teo Show.

Când are spectacole sau trebuie să meargă la evenimente, Lavinia Pîrva încearcă să se revină acasă cât se poate de repede, pentru a nu sta multă vreme departe de fiul ei. Artista spune că fiul ei știe că „mami merge la serviciu”.

„În general mă întorc cât pot de repede, indiferent dacă dorm sau nu dorm. Fac așa un sacrificiu pentru că îmi este foarte greu să stau departe de el mult timp.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cumva m-am obișnuit așa, am fost tot timpul lângă el. Nu-mi place să lipsesc mult de lângă el. Dar să știi că s-a obișnuit și el. Știe că mami merge la serviciu, tati merge la serviciu. Este mama mea care ne mai ajută” – spunea artista în vara anului trecut, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton