Despina Vandi, mai sexy ca niciodată la 54 de ani. „Pe măsură ce îmbătrânești, metabolismul se schimbă!” Ce mănâncă zilnic

.

Despina Vandi este una dintre cele mai sexy cântărețe ce pare să fi găsit rețeta tinereții fără bătrânețe. În ciuda faptului că are 54 de ani, împliniți chiar în urmă cu câteva săptămâni, pe 22 iulie, ea își menține silueta impecabilă și nu își arată vârsta. Care să fie secretul ei?

Celebra cântăreață de origine greacă a fost adesea acuzată că ar suferi de anorexie, în vremurile în care slăbise foarte mult, deși nu a avut niciodată probleme serioase cu kiliogramele suplimentare.

„Nu doar exercițiile fizice aduc rezultate, dieta joacă un rol și mai important”

În urmă cu câțiva ani, ea a dezvăluit că nu s-a confruntat niciodată cu tulburările alimentare, nu a suferit de anorexie. Doar că nu a fost nicicând o fire pofticioasă sau mâncăcioasă și a avut mereu grijă să nu exagereze cu porțiile și cantinatea de mâncare. În trecut, Despina Vandi era și foarte activă fizic și făcea și mai mult sport, dar cu trecerea anilor, a renunțat la activitatea intensă, din diferite motive, însă nu definitiv.

Citeşte şi: Dieta adoptată de Iuliana Marciuc a dat rezultate: „Combinații periculoase nu mai fac”. Cum își menține silueta / Exclusiv

Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu, siluetă impecabilă în costum de baie, la 44 de ani. Cum se menține actrița: „Fiecare corp e diferit”

Citeşte şi: Alimentele la care a renunțat Simona Țăranu ca să își păstreze silueta și să nu mai aibă probleme de sănătate / Exclusiv

Citeşte şi: Florentina Opriș dezvăluie cum își menține silueta, la 55 de ani: „Am încercat postul intermitent, dar pentru mine nu funcționează”/ Exclusiv

„Nu am avut niciodată anorexie! Problema mea a fost apetitul meu, care este sănătos. Acum, nu fac exerciții așa ca înainte, nu am nici timp, nici putere. Fac pilates și un program de aerobic circular de trei ori pe săptămână. Nu doar exercițiile fizice aduc rezultate, dar dieta joacă un rol și mai important. Orele la care mănânci și ce mănânci.

Pe măsură ce îmbătrânești, metabolismul tău se schimbă. Zilele trecute o doamnă a venit în dressingul de la teatru și m-a întrebat: „Doamna Vandi, ce mâncați?”. I-am explicat că mănânc de toate, dar cu moderație. Îmi fac și plăcinte, dar mănânc o bucată.” – a declarat artista, conform presei străine.

„Exclud laptele și carnea roșie!”

Despina Vandei a recunoscut apoi că sunt câteva alimente pe care le-a exclus din alimenteție de ceva timp. Este vorba despre lapte și despre carnea roșie.

„De câteva luni exclud laptele și carnea roșie. Și încerc să fac asta și în cazul copiilor. Folosesc diverse lucruri sănătoase, pe care ei nu le observă pentru că le ascund în mâncare, precum hrișca, semințele de in. Cred că tipul de mâncare manipulativă este mâncarea tip junk food. Este delicioasă dacă o consumi din când în când, dar ca mod de viață este cel mai rău lucru pe care îl poți face” – a mai spus ea.

Despina Vandi are doi copii, Melina (19 ani ) și George (16 ani), din relația cu fostul soț, Demis Nikolaidis, de care s-a despărțit după un mariaj de 18 ani. Din 2021, ea este este într-o relație cu actorul grec Vasilis Bisbikis.

Despina face exerciții două ore pe zi, de sase ori pe săptămână, mai ales dimineața. Programul ei de fitness circular include ridicarea greutăților, antrenamentul TRX, banda de alergare, pilates, abdomene și exerciții pentru spate.

Adesea, când vremea îi permite, îi place să facă mișcare la mare, cu antrenorul ei de fitness personal, făcând jogging, flotări în nisip și exerciții cu greutăți în apă. În plus, face și exerciții de atletism.

Cum arată meniul zilnic al Despinei Vandi

Meniul ei zilnic este compus, în mare, din fructe, legume, brânză slabă, pește și arată în felul următor:

  • Mic dejun: 1 felie de pâine neagră cu miere și tahini sau 2 fructe.
  • Gustarea de la ora 10: iaurt cu miere / pâine prăjită albă cu curcan dublu și brânză cu conținut scăzut de grăsimi.
  • Prânzul: Salată cu sfeclă și brânză slabă / salată de rucola cu spanac și pui / pește cu ciuperci sau legume la grătar.
  • Gustarea de după-amiază: fructe de sezon și nuci.
  • Cina: Sushi sau somon la gratar cu legume / leguminoase cu 1 felie de paine. Sau salată cu nuci / file și cartofi copți / salata cu quinoa si pui.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton