„Am crezut că sunteți Raluca Bădulescu”. Denise Rifai, de nerecunoscut în parc

.

Denise Rifai reușește să surprindă cu ipostazele în care se afișează, mai ales în viața particulară. Vedeta de la Kanal D a ieșit să facă mișcare în parc, într-o ținută sport. Pentru că avea gluga trasă peste cap și fața flancată de o pereche de ochelari de soare, prezentatoarea a fost confundată cu Raluca Bădulescu.

Dacă la emisiunea de succes pe care o are, „40 de întrebări”, poartă întotdeauna ținute sobre, în general închise la culoare, și extrem de elegante, în timpul liber, Denise Rifai jonglează cu combinațiile vestimentare și surprinde întotdeauna într-un mod plăcut.

Denise Rifai, apariție surprinzătoare în parc: “Am trecut pe lângă dumneavoastră. Am crezut că sunteți Raluca Bădulescu”

De curând, a ieșit în parc într-un honorac și pantaloni sport, dar pentru că avea fața acoperită cu o pereche de ochelari de soare, s-a crezut despre ea că e Raluca Bădulescu. Denise Rifai a postat poza pe o rețea de socializare și comentariile nu s-au lăsat prea mult așteptate.

“Am trecut pe lângă dvs. Am crezut că sunteți Raluca Bădulescu”, i-a scris un prieten virtual, pe o rețea de socializare. „Cea mai elegantă femeie din Romania”, i-a scris un altul, care o admiră pentru stilul abordat.

Citeşte și: Ce semnificație are numele lui Denise Rifai în limba turcă. Legătura dintre vedetă și actrița din serialul „Secrete de familie”

Citeşte și: Cum au fost surprinși Denise Rifai și Dan Bittman pe litoral. Cei doi au petrecut weekendul în Mamaia

Citeşte și: Denise Rifai a dat cărțile pe față. Ce mănâncă prezentatoarea de la Kanal D ca să nu câștige kilograme

Citeşte și: Denise Rifai, pe motor, în compania unui bărbat misterios. „Călare pe niște cai putere!” Ce spune despre viața privată

Denise Rifai: “E o luptă continuă, pe care trebuie să o ținem și atunci când obosim, nu e ușor”

Prezentatoarea recunoaște că nu are atât de mult timp pe cât și-ar dori, dar atunci când găsește nu ezită să facă mișcare. Denise Rifai are convingerea că, în cele mai multe cazuri, kilogramele în plus vin la pachet și cu alte probleme de sănătate, de aceea ține foarte mult la câteva reguli alimentare.

“E o luptă continuă, pe care trebuie să o ținem și atunci când obosim, nu e ușor. Nu am timp pentru sport, așa că aleg să mănânc mult mai puțin din punct de vedere caloric, aleg produse sănătoase. Oricum, eu cred că trebuie să alocăm foarte multă atenție modului în care ne hrănim, pentru că în acest mod reușim să evităm anumite probleme medicale, pentru că fără să vrem le producem, pentru că vin în lanț. E o provocare continuă”, preciza Denise Rifai, pentru UNICA.RO.

„Pielea trebuie foarte bine curățată. Eu iubesc loțiunile tonice”

Vedeta de la Kanal D are și o rutină de specială de îngrijire a pielii, pe care o respectă cu sfințenie.

„După ce am terminat cu capitolul alimentație și hidratare, e foarte importantă demachierea. Pielea trebuie foarte bine curățată. Eu iubesc loțiunile tonice, un serum ușor, de hidratare, și, atunci când simt nevoia, o cremă, dar și aceea light. Totul trebuie făcut în linie cu corpul tău, cu vârsta pe care o ai, fie că ești bărbat sau femeie. Și domnii trebuie să-și îngrijească tenul la fel ca noi doamnele.

Cred în conceptul de mai puțin este mai mult. E important să fii atent la corpul tău și să-i dai ce are nevoie. Și după ce ai un ten curat și bine hidratat apoi începi să aplici produse de make-up. Și acelea trebuie puse cu foarte multă simplitate și în cantități foarte mici”, mai spunea ea, pentru Unica.ro.

Foto: Instagram, Facebook, Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton