De ce și-a mutat Simona Pătruleasa fiica la o școală privată. „Am avut niște dezamăgiri!”

.

Simona Pătruleasa a decis să își mute copilul la o școală privată, explicând că a avut unele „dezamăgiri” legate de sistemul de învățământ de stat. Prezentatoarea de știri de la Kanal D are o fiică, Ingrid, în vârstă de 12 ani.

Simona Pătruleasa și-a mutat fiica la o școală privată

Simona Pătruleasa a vorbit despre schimbarea pe care a făcut-o cu privire la educația fetei. Prezentatoarea de știri s-a declarat nemulțumită de sistemul de învățământ de stat, așa că a transferat-o pe Ingrid la o școală privată.

“Ingrid este acum la privat. Am avut niște dezamăgiri în sistemul de stat și am ales pentru siguranță. Îmi doream mai multe reguli, îmi doream uniformă, îmi doream să nu fie telefon la școală și pentru că în sistemul de stat nu existau regulile astea, am preferat să o mutăm undeva unde există” – a declarat Simona Pătruleasa, pentru cancan.ro.

Cum o învață Simona Pătruleasa pe Ingrid să fie chibzuită cu banii

Vedeta de la Kanal D a mai precizat că i-a vorbit fetei despre valoarea banilor, i-a explicat cum trebuie ei gestionați și o învață să fie chibzuită. Iar când își dorește să cumpere ceva pentru ea, Ingrid, trebuie să „câștige” banii de care are nevoie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Are niște bani la școală pentru a-și lua ceva de mâncare, dar are o anumită sumă pe care nu trebuie să o depășească. Dacă o depășește, asta e, nu are alți bani în plus, trebuie să se încadreze în suma respectivă. E o sumă mică, cât să își cumpere ce are nevoie.

Citeşte şi: Simona Pătruleasa are un truc neconvențional de beauty: „Nu e tocmai plăcut, dar funcționează” / Exclusiv

Citeşte şi: Simona Pătruleasa: „A mai trecut un an și simt că am întinerit!” Care sunt bucuriile jurnalistei legate de 2023 / Exclusiv

Citeşte şi: Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

Citeşte şi: Vedetele care au adoptat postul intermitent. Simona Pătruleasa: „Nu mănânc după ora 18”

Încerc să îi explic că trebuie să avem grijă de bani, că nu e ușor să câștigi bani, e ușor să-i risipești. În momentul în care își dorește ceva, de exemplu niște adidași sau ceva să își cumpere, îi dau un interval de o lună de zile, în care ea trebuie să câștige acei bani. Trebuie să îmi aducă puncte de la școală, să citească mai mult, să facă niște lucruri”– a adăugat Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa: „În fiecare zi e o provocare cu Ingrid!”

Cu o altă ocazie, jurnalista a mai spus că fata are o personalitate „extraordinară” și că o învață să fie mereu motivată să se autodepășească.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Mereu îi explic că nu trebuie să ne comparăm cu cei din jur. Că trebuie să devină ea mai bună decât a fost ieri. Să se autodepășească, să încerce să se autodepășească în fiecare zi. Să-i respecte pe cei din jur, dacă vrea să fie respectată. Sunt multe lucruri pe care i le spun.

În fiecare zi îi spun câte ceva. (…) În fiecare zi e o provocare cu Ingrid. Are o personalitate extraordinară. În fiecare zi mă pune în situații de tot felul și sper să învăț în fiecare zi să depășesc toate lucrurile astea, pentru că înțeleg că va fi din ce în ce mai dificil” – a declarat Simona Pătruleasa, pentru Unica.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton