De ce s-a întors Laura Cosoi la muncă după 9 zile de la nașterea celui de-al patrulea copil: „Nu fac din asta o bravură” / Video

.

Laura Cosoi a dezvăluit motivul pentru care s-a întors la muncă după doar 9 zile de la nașterea celui de-al patrulea copil. Actrița a revenit pe 6 august pe platoul de filmare al emisiunii mondene „Vacanță de vedetă”, pe care o prezintă la Antena Stars de la începutul acestui an. Cu doar câteva zile înainte, pe 28 iulie, Laura a născut natural a patra fetiță.

De ce s-a întors Laura Cosoi la muncă după doar 9 zile de la nașterea celei de-a patra fetițe

Laura Cosoi (42 de ani) s-a întors la muncă mai repede decât și-ar fi dorit. După doar 9 zile de la nașterea celei de-a patra fetițe, Aida, actrița și-a reluat activitatea în televiziune, la Antena Stars, unde găzduiește emisiunea „Vacanță de vedetă”. Laura nu a revenit permanent la muncă, ci a înregistrat câteva ediții în avans, pentru că urmează să plece într-o vacanță cu familia. Tot în această perioadă, Laura se va ocupa și de organizarea botezului Aidei.

„Va fi la finalul lunii. Trebuie să mă organizez și cu acest eveniment foarte important din viața noastră. În mod normal, evident că nu m-aș fi întors atât de repede la filmări dacă aș fi avut de ales, însă trebuia să am acest avans ca să pot pleca. Nu fac din asta o bravură. Nu mi se pare ceva extraordinar, dar recunosc că, deja fiind la a patra naștere, lucrurile stau un pic diferit”, a spus Laura Cosoi, la Instagram Story.

Citește și: Cum arată casa în care Laura Cosoi locuiește împreună cu soțul și copiii. Şi-au cumpărat o locuinţă şi în Maramureş

„Am ceva experiență și se pare că ne descurcăm destul de bine”

Actrița a precizat și că își cunoaște foarte bine organismul și știa că își va reveni foarte repede și după această naștere. În plus, filmările, cu tot cu drum și pregătiri, durează între două ore și jumătate și trei ore, timpul maxim pe care îl poate petrece departe de Aida.

„Există o sincronizare perfectă între mine și Aida. Repet, am ceva experiență și se pare că ne descurcăm destul de bine”, a completat.

Citește și: Imagini de colecţie cu Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, de pe vremea când erau doar prieteni! Cum arătau în 2003?

Cine o ajută pe actriță

Laura recunoaște că există destul de multă agitație în viața ei în prezent. Principalul său sprijin este soțul ei, Cosmin Curticăpean, deși și el lucrează. Totodată, familia primește ajutor și la curățenie. „Deci nu sunt fără ajutoare.”

În plus, părinții lui Cosmin au venit în București pentru câteva zile ca să-i ajute cu tranziția de la o familie cu trei copii, la una cu patru. Socra actriței nu a venit cu mâna goală, ci i-a adus și un colier în dar. Vezi cum arată bijuteria în GALERIA FOTO de mai sus! În câteva zile însă, părinții lui Cosmin se vor întoarce la ei acasă, în Târgu Mureș.

„Per total, suntem foarte bine. Recunosc că e agitație mare la noi acasă în toată perioada asta, pentru că fetele sunt extrem de interesate de Aida. Sunt un pic impresionată de instinctul ăsta matern al lor, aș putea spune. Câteodată am sentimentul că pe Aida o creștem toate. Poate că mă pripesc, fiind la început, dar sunt foarte, foarte atente la nevoile fetiței”, a mai povestit Laura Cosoi, pe rețelele sociale.

Citește și: Laura Cosoi, fotografie rară alături de soț, copii și socri: „Familia noastră”. De ce se întâlnesc rar

„A fost un pic incomod”

Actrița a admis că i-a fost greu în primele zile după naștere. „Cu durerile de rigoare, le știți. Și pe sus, și pe jos, a fost un pic incomod. Dar cred că au fost, așa, câteva nopți mai puțin odihnitoare. Și se pare că încet, încet ne intrăm în ritm”, a explicat.

Au existat și câteva momente în care Laura a rămas singură cu cele patru fetițe. Actrița și soțul ei, care aniversează astăzi nouă ani de la cununia religioasă, mai au trei fete împreună, pe Rita, Vera și Lara.

Citește și: Laura Cosoi a întors toate privirile într-o rochie de doar 50 de lei! / Foto

Laura Cosoi, singură cu cele patru fetițe: „A fost un pic ciudățel de gestionat”

„Recunosc că am rămas și singură cu toate de câteva ori și a fost un pic ciudățel de gestionat toată situația, pentru că, evident, Aida era numai și numai la sân, așa se declanșează laptele, stând la sân non-stop, fără program. A fost interesant.

Cred că secretul e să le iei ușor, să nu te precipiți prea tare și să nu te iei foarte în serios. Altfel ești realmente copleșită. Dacă nici nu dormi, te și dor toate, poate fi un scenariu greu de imaginat. Totul trece. Deja dinamica de la o săptămână la alta este alta. Vă încurajez!”, a încheiat actrița, în mediul online.

Foto: Instagram/@lauracosoi

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton