De ce s-a dus Cătălin Măruță fără Andra la nunta lui Pepe. Artista a ratat fabulosul eveniment

.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit religios vineri, 7 iunie 2024. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru de poveste, iar la peterecera de după ceremonie au participat o mulțime de nume sonore din showbiz-ul autohton, dar Andra nu s-a numărat printre ele.

De ce lipsit Andra de la petrecerea lui Pepe

Pepe (44 de ani) și Yasmine Ody (29 de ani) nu au ales întâmplător ziua de 7 iunie pentru a se cununa religios, aceasta fiind data de naștere a băiețelului lor, Pepe jr., care a împlinit doi ani.

„El (n.r. Pepe jr) e cel mai important lucru din viața noastră, e născut din foarte multă dragoste, pasiune, încredere, respect. De ziua lui de naștere am hotărât să o iau pe mama lui de soție. Noi suntem căsătoriți civil, dar facem și cununia religioasă. Facem și o petrecere restrânsă. Va ieși frumos! Se va naște pe 7 iunie un eveniment pe care Yasmine și cu mine nu îl vom uita niciodată. Eu am spus că îmi doresc o nuntă atipică”, a spus Pepe la Antena Stars.

Pepe și soția lui au avut peste 200 de invitați la petrecerea de după cunuine, printre care s-au numărat rudele, dar și numeroase vedete.

„Nu sunt pauze de masă. Există mâncare de toate tipurile. E un live cooking continuu, sunt oameni care se pricep foarte bine la organizare. Este primul eveniment din viața mea pe care nu l-am organizat eu. Doar am spus ce vreau și mi l-au organizat alții. I-am luat pe cei mai buni și stau liniștit”, a spus Pepe despre frumosul eveniment.

Citeşte şi: Pepe și Yasmine Pascu se căsătoresc religios. Cine sunt nașii și ce artiști vor cânta la eveniment: „Am zis că îmi doresc o nuntă atipică”

Citeşte şi: Pepe susține că fosta soție, Raluca Pastramă, l-a înșelat cu unul dintre prietenii lui: „L-am văzut pe camere”

Citeşte şi: Pepe, versuri cu subînţeles, după divorţul de Raluca Pastramă: „Nu poţi face familie cu o Pasăre de noapte”

Citeşte şi: Pepe și soția lui, escapadă romantică fără copii, cu ocazia aniversării de 30 de ani a lui Yasmine Ody. Ce diferență de vârstă este între ei

Cătălin Măruță și fiul său David au fost nelipsiți de la petrecera lui Pepe, dar au venit fără Andra. Cei doi au purat ținute asoratet și s-au fotografiat alături de miri și de băiețelul cuplului sărbătorit. Andra și Cătălin Măruță au fost nașii lui Pepe la nunta lui cu Raluca Pastramă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andra nu a putut onora invitația lui Pepe din cauza unui concert susținut în Târgu Jiu, pe care nu avea cum să-l amâne.

„E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că sunt în Târgu Jiu. Cătălin e în București, mama soacră e în București, dar mă bucur pentru că îmi amintesc cu drag că aici a fost nunta noastră și avem foarte multe amintiri frumoase aici în Târgu Jiu. În seara asta o să cânt la Rovinari” – a transmis Andra pe InstaStory.

Cine a întreținut atmosfera la nunta lui Pepe cu Yasmine Oty

CONȚINUT VIDEO UNICA

Spectacolul de la petrecerea lui Pepe a fost unul de proporții, iar printre cei care au urcat pe scenă s-au numărat Theo Rose, Viorica și Ioniță de la Clejani, dar și Nea Mărin cu trupa lui de dansatori.

„E un program artistic foarte bine definit, chiar dacă printre invitați sunt mai mulți artiști decât sunt pe scenă. Pe scenă probabil sunt șapte, opt, zece artiști adunați. E normal, cât poți să faci de la 7-8 seara, până la 5 dimineața?! Fiecare are câte 45 de minute, o oră. Sunt foarte mulți, de la dansatori, Nea Mărin cu tot alaiul, până la Theo Rose sau L.A, Johnny Romano. Vin toți, mă”, a spus Pepe pentru Cancan.

Nașii de cununie a celor doi au fost fratele lui Pepe și cumnata lui, oameni foarte apropiați cuplului.

„Fratele meu și cumnata mea, oamenii care m-au crescut și oamenii de la care am învățat cum e bine să iubești” – a spus artistul despre nași.

Pepe și Yasmine Ody au avut o nuntă de vis

Evenimentul în sine a fost unul foarte costisitor, dar Pepe și-a dorit o petrecere memorabilă, pe care lumea să nu o uite prea ușor.

„E la un alt nivel, e total altceva. Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac. Ne dorim un eveniment la care oamenii chiar vin să se distreze, nu sunt pauze de masă și nu există momente moarte și tradiții obositoare.

Este totul superbine organizat, avem încredere că o să iasă un supereveniment și toată lumea vine să se distreze. Totul este în detaliu pus la punct. Dacă au curaj, oamenii să înțeleagă un altfel de concept, așa cum l-am prezentat eu celor care organizează nunta, și care au înțeles perfect și au venit și cu 3-4 idei în plus, care au fost extrem de potrivite” – a mai precizat cântărețul.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton