De ce s-a certat Ilie Năstase cu soția pe litoral. Ce spune fostul tenismen despre Ioana: „Ea știe foarte bine”

.

Ilie Năstase și-a cerut iertare public față de soția lui, Ioana, după ce au fost implicați într-o ceartă de proporții pe litoral, în urmă cu câteva săptămâni. În timpul acelui dialog tensionat, fostul jucător profesionist de tenis în vârstă de 78 de ani a acuzat-o pe partenera lui de viață de infidelitate.

Ilie Năstase, despre soția lui, Ioana: „Mi-aș fi dorit să o cunosc mult mai devreme”

Ilie Năstase și Ioana Simion (48 de ani) s-au cunoscut într-un restaurant de pe litoral în 2018 și de atunci formează un cuplu. S-au căsătorit în 2019, la Hârșova, județul Constanța, orașul natal al Ioanei. În acești șase ani de relație, dintre care cinci de căsnicie, perechea a fost de mai multe ori la un pas de despărțire.

În 2021, Ioana a depus de două ori actele de divorț de Ilie Năstase. Cu toate acestea, în primăvara anului următor, cuplul a decis să-și mai dea o șansă. În urmă cu două săptămâni, între cei doi au apărut din nou neînțelegeri. Recent, fostul sportiv de performanță a vorbit public despre conflictul dintre el și soție.

„Suntem destul de bine acum. Nu am fost prea bine, dar acum suntem bine. Suntem de două săptămâni la mare, am avut acele ieșiri, dar acum e frumos. Eu sunt mai coleric, știți cum este. Și când eram pe terenul de tenis tot așa făceam. Îmi pare rău față de Ioana, pentru că ea a avut grijă de mine în acești șase ani de când suntem împreună și ea știe foarte bine. Mi-aș fi dorit să o cunosc mult mai devreme. Nu am ce să fac, îmi cer scuze! Promit să nu mai fac până data viitoare! Încă nu suntem împăcați 100%. Îmi pare rău pentru că suferă și ea și familia”, a declarat Ilie Năstase în cadrul Știrilor Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Citește și: De ce Ilie Năstase a blocat-o peste tot pe fiica sa adoptivă: „Cu mine nu mai are ce discuta”. Charlotte o acuză pe Ioana Simion pentru situaţie

De ce a vrut Ioana Năstase să divorțeze

În ianuarie 2021, Ioana Năstase a declarat că a fost agresată fizic de soțul ei, Ilie Năstase. Potrivit apropiaților perechii, Ioana nu și-a dorit să divorțeze imediat după incidentul violent, ci i-a oferit un timp fostului sportiv să-și corecteze comportamentul. Nu a văzut îmbunătățiri în relația lor, așa că a depus actele de divorț în luna martie a aceluiași an.

Ulterior, Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț, pentru ca în luna octombrie să spună că „răbdarea ei a luat sfârșit” și să depună pentru a doua oară actele de divorț. Câteva luni mai târziu, în primăvara anului 2022, Ioana a renunțat pentru a doua oară la divorț. Potrivit unei surse apropiate cuplului, soția lui Ilie Năstase a decis să-i rămână alături pentru că ea este singurul lui sprijin.

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu, pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări în bine. A avut libertate din partea mea întodeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect. Nu a mai ieșit în cluburi, nu. Eu i-am spus că dacă asta își dorește, să meargă. Să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte. Nu am simțit nimic care să mă deranjeze”, declara Ioana în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Citește și: Emma Năstase, fata cea mică a Amaliei și a lui Ilie Năstase, a fost admisă la University of St Andrews, unde au studiat Prințul William și Kate Middleton

Ilie Năstase, de cinci ori în fața altarului

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat zece ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie.

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas și Charlotte. Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia și Emma. Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Și Ioana Simion a mai fost căsătorită în trecut, timp de aproximativ două decenii, cu un bărbat care lucrează la Ministerul de Interne, alături de care are un fiu, Teo.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton