De ce nu vrea Iulia Vântur cetățenie indiană, deși locuiește în India de peste 10 ani. „Am trei acte de identitate”

.

Iulia Vântur (43 de ani) se împarte din anul 2012 între România și India, unde urmează o carieră la Bollywood. Cu toate că locuiește de mai bine de un deceniu în statul asiatic, fosta prezentatoare TV a declarat că nu-și dorește să obțină cetățenie indiană.

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Iulia Vântur a declarat că, deși locuiește în India și are trei acte de identitate, nu-și dorește să aibă cetățenie indiană.

Din ce motiv nu-și dorește Iulia Vântur să obțină cetățenie indiană. „Sunt înregistrată”

Iulia Vântur a dezvăluit că are trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Solista se află pentru câteva zile în România de unde va pleca în Dubai, iar de acolo în India. Având deseori evenimente în Dubai, respectiv concerte, Iulia Vântur a obținut carte de identitate pentru orașul din Emiratele Arabe Unite.

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Iulia Vântur, primele declarații oficiale după ce s-a scris că este însărcinată cu Salman Khan: „Va fi prioritatea numărul unu”

Citește și: Iulia Vântur, aniversare departe de Mumbai. Artista a împlinit 43 de ani și a sărbătorit fără Salman Khan / Video

Care este mâncarea românească preferată a lui Salman Khan

Iulia Vântur tocmai s-a reîntors dintr-o vacanță în Istanbul. „Mi-era dor de ai mei și am zis să-i iau într-o vacanță scurtă. Am reușit să o iau doar pe mama. Tata a rămas cu strugurii să facă vin. Am plecat eu cu mama și cu niște prietenii de-ai mei în Istanbul. Am stat câteva zile, vreo 5-6 zile. N-aveam plănuit să vin în România, dar ieri, pentru că nu erau niște acte gata acolo unde trebuia să mă duc, am zis hai să vin repede până acasă”, a mai declarat artista, la Pro TV.

Din anul 2012, artista formează un cuplu cu actorul Salman Khan (57 de ani), alături de care locuiește în India. Tot „La Măruță”, Iulia Vântur a dezvăluit care este mâncarea din România care-i place cel mai mult iubitului ei. „Chifteluțele cu sos roșu, alea i-au plăcut. Gătite de mine. Culmea, i-au plăcut. Chiar nu erau rele”, a declarat Iulia Vântur, pentru sursa citată.

Citește și: Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la premiile Academiei Internaționale de Film Indian. Cât costă rochia vedetei

Citește și: Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă într-un clip nou. Reacția lui Salman Khan când a văzut-o cum își doboară adversarii

Cum se menține Iulia Vântur în formă: „Mâncarea indiană este super bună”

În continuarea interviului, Iulia Vântur a jucat cu Adela Popescu un joc în care fiecare a răspuns cu „Da” sau „Nu” la mai multe întrebări. Prezentatoarele TV au dezvăluit astfel că au făcut baie în mare goale. Adela a mărturisit că, atunci când a făcut-o ea, ploua torențial, iar Iulia a completat: „Eu eram pe o plajă privată, deci aveam siguranță”.

După runda de întrebări, Adela Popescu a întrebat-o pe Iulia Vântur dacă se satură vreodată de mâncarea cu curry din India. „Mâncarea indiană este super bună, motiv pentru care încerc să nu mănânc chiar în fiecare zi. La prânz mănânc dahl, care e un fel de supă de linte și orez. O consider mai sănătoasă. În rest nu mă arunc foarte tare pentru că în momentul în care mă arunc se vede. Da (n.red.: se consumă alcool), dar eu nu”, a declarat cântăreața, la Pro TV.

Foto: Instagram/Iulia Vântur

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton