De ce nu vrea Bianca Drăgușanu să mai vorbească despre Victor Slav, fostul soț: „Sofia crește, trebuie să știe că…” / Exclusiv

.

Bianca Drăgușanu a explicat la FRESH by UNICA de ce nu mai dorește să vorbească acum despre fostul soț, Victor Slav, care este și tată fetiței ei, Sofia.

Declarația a venit în contextul în care, în urmă cu câteva săptămâni, numele celor doi au apărut din nou împreună, într-un subiect legat de motivul divorțului dintre ei.

Bianca Drăgușanu, despre Victor Slav: „Nu am să vorbesc niciodată de tatăl copilului”

Bianca ne-a spus că subiectul nu este de actualitate, deoarece ea nu a mai vorbit de mult despre Victor Slav. Și, în plus, nu vede niciun motiv să o facă din moment ce în prezent se află într-o relație.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Eu nu mai vorbesc despre fostul meu soț și tatăl copilului meu. Și niciodată nu aș vorbi urât. Pentru că Sofia crește, citește și trebuie să știe că are un tată bun care are grijă de ea, o iubește și e alături de ea. Nu am să vorbesc niciodată de tatăl copilului. Eu nu am deschis acest subiect. Deci asta nu este adevărat. Nu mă interesează subiectul. Eu sunt într-o relație și chiar nu are legătură” – a dezvăluit Bianca, la FRESH by UNICA.

Bianca se consultă cu Slav când vine vorba despre creșterea fetiței, dar ea se ocupă 100% de îngrijirea ei.

„100% îmi cresc copilul singură cu ajutorul mamei mele”

„Mă consult cu tatăl fetiței, pentru că e importantă și părerea lui și de multe ori este un ajutor pentru mine în anumite circumstanțe. (…) Ea are, totuși, un tată care o iubește și care este alături de ea. Ar putea mai mult, dar dacă atât îi permite timpul… 100% îmi cresc copilul singură cu ajutorul mamei mele și sunt foarte fericită pentru asta.” – a mai spus ea.

Citeşte şi: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu, la 41 de ani? „Îmi doresc întotdeauna o versiune mai bună a mea” / Exclusiv

Citeşte şi: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu, la 41 de ani? „Îmi doresc întotdeauna o versiune mai bună a mea” / Exclusiv

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, la FRESH by UNICA: „Primul milion de euro pe care l-am făcut, l-am și cheltuit”. În ce a investit / Exclusiv

Citeşte și: De ce nu ar mai participa Bianca Drăgușanu la America Express: „Nici măcar pentru un milion de euro”

„Fata mea e în clasa zero. Știe să scrie, știe să citească”

Bianca Drăgușanu și-a dat fata la o școală de stat. Sofia este în clasa zero, iar mama ei este foarte mândră de felul în care ea evoluează și se descurcă.

„Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă face la fel. Am „N” exemple de copii care ai fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua.

Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă. Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?” – a mai mărtiurisit ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton