De ce nu și-a refăcut Mihai Mitoșeru viața după divorțul de fosta soție, Noemi, din 2019: „Aici intervin alte probleme”

.

Mihai Mitoșeru a spus de ce nu și-a refăcut viața după divorțul de fosta soție, Noemi, de acum cinci ani. Prezentatorul de televiziune în vârstă de 49 de ani a spus ce l-a împiedicat să formeze un cuplu după despărțirea de Noemi din anul 2019.

Adevăratul motiv pentru care Mihai Mitoșeru nu și-a refăcut viața după divorț

Mihai Mitoșeru încă mai crede în iubire și în instituția căsătoriei, cu toate că a divorțat de prima lui soție, Noemi, în anul 2019. Deși în această vară dezvăluia că a cunoscut pe cineva în Italia, recent, prezentatorul de la Kanal D a spus adevăratul motiv pentru care încă nu și-a refăcut viața amoroasă după divorț.

„Aici intervin alte probleme. M-am obșinuit să fiu singur. Nu îmi mai place nimeni și pentru că acum am pretenții. Hai să și vorbim. Nu cer mult. Nu Dostoievski, hai să vorbim. Rar găsești un om cu care să ai ce să vorbești. Rar găsești un om de relație”, a spus Mihai Mitoșeru într-o emisiune TV, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Corina Chiriac a adus lacrimi în ochii lui Mihai Mitoșeru la Unica Urban Party 2024, cu piesa „Mama, doar mama”

„Cel mai frumos e să ai o relație, o familie.”

Mihai Mitoșeru a regretat decizia de a divorța de Noemi. Cu toate că și-a cerut iertare și a încercat, o perioadă lungă de timp, să-și răscumpere greșelile, prezentatorul TV ne spunea în această vară, la Unica Urban Party Nostalgia, că este deschis către o nouă relație.

„A trecut timpul. Mi-am pus cenușă în cap, mi-am cerut scuze ani de zile față de soție. Mă simt prea bine acum, sunt ok. Ce vrea Dumnezeu mai departe. Cel mai frumos e să ai o relație, o familie. Nu poți cu oricine. Trebuie să simți, să fie persoana potrivită”, a spus Mihai, pentru Unica.ro.

Citește și: La 73 de ani, Camelia Mitoșeru se descurcă greu cu banii. Ce sacrificii face: „Nu am vrut să fiu o grijă pentru fiul meu, Mihai”

Mihai Mitoșeru a spus ce calități caută la o femeie, la Unica Urban Party 2024

De la viitoarea relație, prezentatorul „Se strigă darul!” nu are așteptări nerealiste. Vrea alături o parteneră cu care să fie compatibil și cu care să-și împartă viața.

„Nu sunt foarte pretențios. Vreau niște lucruri normale. Să vorbesc cu ea, să mănânc cu ea, să mă simt bine cu ea. Nu vreau lucruri senzaționale. Nu caut nimic spectaculos. În ultima perioadă nu prea mai e pregătită lumea pentru așa ceva”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

Foto: Sorin Cioponea; Instagram; Facebook

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton