De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se căsătorească. „Mai bine așa!” Ce planuri are cu Victor Cornea

.

Andreea Bălan (40 de ani) și iubitul ei, Victor Cornea (30 de ani) trăiesc de mai bine de un an și jumătate o poveste de dragoste superbă. Împreună cu fiicele Andreei și cu fiul sportivului, cei cinci formează deja o familie frumoasă, chiar dacă până acum nu s-a auzit nimic despre următorul pas în relația celor doi – căsătoria.

De ce nu își dorește Andreea Bălan „cu ardoare” să se căsătorească

Andreea Bălan a fost recent întrebată de planurile de viitor pe care le are cu Victor și spune că deocamdată nu vrea să grăbească lucrurile și nu își dorește în mod special ca Victor să-i ceară mâna. Artista a mai trecut printr-un mariaj în trecut, cu George Burcea, tatăl fetițelor ei, Ella și Clara, dar relația nu a mers așa cum și-ar fi dorit și, în cele din urmă, s-a ajuns la divorț.

Andreea Bălan spune că nu dorește „cu ardoare” să se căsătorească, considerând că acea hârtie care îi poate lega în mod oficial nu are o importanță prea mare.

”Suntem alături unul de celălalt. Momentan mai așteptăm, vedem. Nu e ceva ce doresc cu ardoare, pentru că contează foarte mult conexiunea sufletelor. Noi ne iubim foarte mult și o hârtie nu face diferența. Drept dovadă au fost cazuri, și la mine, unde hârtia mai mult a stricat și a pus presiune și nu a fost ok. Mai bine așa, totul încet”, a declarat Andreea Bălan, la Știrile Antena Stars.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andreea și Victor, vacanță romantică în Italia

Andreea și Victor au fost într-o frumoasă și romantică vacanță în Italia, dar acum își reiau activitățile. Cântăreața a mai spus că este nerăbdătoare să îl mai însoțească pe Victor în turneele sale.

”A fost acum o vacanță de o săptămână la Lacul Como, a avut el acolo turneu, a și câștigat și ne-am bucurat tare de tot că a venit cu încă un trofeu acasă, dar nu mai plec. Nu mai plec până în noiembrie, să termin cu Sala Palatului și am o lună, o lună și ceva și e ultima sută de metri. După Sala Palatului vreau să mă odinesc, îmi doresc să ajung iar în Australia, la Australian Open, să mă bucur, să culeg roadele acestui concert”, a adăugat Andreea Bălan.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Artista îl sușține peiubitul ei când are meciuri și este mereu alături de el când pleacă în turnee.

„Cred că în orice relație, și mă bucur că eu am parte de ele, contează foarte mult reasigurările. Faptul că ne complimentăm zilnic contează enorm. După câțiva ani, devine o alegere această iubire. Alegem să rămânem cu acel om și construim acea relație. E o dedicare zilnică”, ne-a spus Andreea Bălan în iulie 2024, la Fresh by Unica.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton