De ce nu a devenit Sânziana Negru mamă până la 37 de ani. „Nu am regrete” / Video

.

Sânziana Negru a vorbit cu lacrimi în ochi despre pierderea tatălui, în podcastul găzduit de Mihai Morar. Creatoarea de conținut online a dezvăluit că de patru ani face terapie și că familia este cea mai importantă pentru ea. Totodată, Sânziana a spus cum a afectat-o expunerea la TV, în reality-show-ul „America Express”, și de ce nu a devenit mamă până la 37 de ani.

Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, Sânziana Negru a vorbit, printre multe altele, despre pierderea tatălui, divorțul părinților și experiența de la „America Express”. Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt câștigătoarele ultimului sezon „America Express”. Anul trecut, Sânziana a investit într-un cocktail bar, un business în colaborare cu doi prieteni care au experiență în industria HORECA.

Sânziana Negru, despre începutul carierei online, moartea tatălui și despărțirea părinților

În debutul podcastului, Sânziana Negru a admis că, dacă acum caută liniștea și simplitatea, la începutul carierei în online obiectivele ei erau cu totul altele. „Căutam opulență, să demonstrez că pot, să fie grandoare”, a explicat.

Tatăl Sânzianei Negru a fost profesor de Limba și literatura română și s-a stins din viață la 60 de ani. „Maturizarea mea și conștientizarea că timpul trece a venit când a murit tatăl meu. (…) Tata era foarte mândru de mine. Mă sensibilizez pentru că mi-e foarte dor de el”, a povestit Sânziana, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Cine este iubitul Sânzianei Negru de la America Express 2023. Ce diferență de vârstă este între ei: „N-am cum să ascund”

„Viața nu-i făcută să trăiești singur cu realizările tale”

După moartea tatălui, Sânziana Negru a intrat într-o semidepresie de câteva luni. „Nu-mi doream decât să dorm. Cariera mea din online era în sus, toate lucrurile mergeau foarte bine, dar pe mine nu mă mai bucurau. A fost primul contact dur cu moartea”, a spus.

Provenind dintr-o familie destrămată, Sânziana pune foarte mult preț pe relațiile sănătoase. „Viața nu-i făcută să trăiești singur cu realizările tale”, a spus. Creatoarea de conținut online formează de aproximativ un an un cuplu cu actorul Ștefan Floroaica din serialul „Lia, soția soțului meu”.

Citește și: Cum arată casa Sânzianei Negru de la America Express 2023. „Simplitate și mult bun gust” / Foto

„Simțeam că trebuie să-mi demonstrez mie lucruri până să fac un copil”

Sânziana Negru a plecat dintr-o relație de 6 ani pentru că nu se simțea pregătită să întemeieze o familie. „Mi-era frică. Simțeam că nu am o carieră, că nu am nimic al meu. Că trebuie să-mi demonstrez mie lucruri până să fac un copil, o familie. Nu simțeam deloc nevoia de a fi mamă, nu aveam instinctul ăsta matern. Nu am regrete vis-a-vis de cum s-au desfășurat lucrurile în viața mea până acum”, a mai spus Sânziana.

Participarea la „America Express” i-a adus Sânzianei un val de atenție cu care nu era obișnuită. „După America Express am avut chiar ca o frică, o teamă de a mai spune anumite lucruri personale. Se scoate foarte mult din context. Teama asta m-a făcut și să mă gândesc foarte bine dacă să vin la acest podcast. Asta îți face Internetul și expunerea”, a spus creatoarea de conținut online.

Citește și: Cuplurile-vedetă ale anului 2023. Cum au început poveștile de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica

Cum a afectat-o expunerea de la „America Express”: „Aceștia sunt oamenii, iată-i”

Cel mai tare a afectat-o faptul că oamenii nu au putut vedea dincolo de aspectul ei fizic. În loc să se concentreze pe ce spunea sau făcea, telespectatorii s-au blocat la aspectul fizic, în special la diferența de înălțime dintre ea și Laura Giurcanu.

„Am fost șocată să văd cât de multă lume se poate lega de aspectul nostru fizic. Dop și plop. Femeia cap de mort, eu. Extrem de multe comentarii legate de aspectul fizic. Lumea zice să nu le citești. Ești om și nu vreau să mă mint. M-am dus la o emisiune pentru oameni. Aceștia sunt oamenii, iată-i, ei sunt. Da, e despre tine, despre a-ți împinge limitele, dar e pentru oameni”, a mai spus Sânziana Negru.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton