De ce l-a evitat Theo Rose pe iubitul ei, Anghel Damian, după ce l-a cunoscut. „Era o chestie din ochi” / Video

.

Theo Rose (26 de ani) a oferit detalii rare despre relația dintre ea și Anghel Damian (32 de ani). Theo și Anghel formează un cuplu discret din vara anului 2022, după ce s-au cunoscut la castingul pentru serialul „Clanul”, în care ea joacă și pe care el îl regizează.

Theo Rose, dezvăluiri rare despre relația cu Anghel Damian

Când s-au cunoscut, atât Theo, cât și Anghel erau în alte relații. Theo Rose forma de cinci ani un cuplu cu Alex Leonte (29 de ani), nepotul lui Nea Mărin. La rândul lui, Anghel Damian forma de nouă ani un cuplu cu actrița Lia Bugnar (55 de ani).

Invitată la „FACEM Podcast”, proiect lansat de Fundația Metropolis, Theo Rose a vorbit, printre multe altele, și despre relația cu Anghel Damian. Fundația Metropolis se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate.

Din 2019, Theo Rose se confruntă cu anxietatea. Întrebată cum a contribuit Anghel Damian la ținerea sub control a acestei afecțiuni, artista a spus: „A vindecat și mi-a dat cel mai puternic exemplu de masculinitate. Pentru mine asta e un bărbat, nu forță fizică, forță mentală. Deși e bine și fizică (râde)”.

Citește și: Cum arată apartamentul lui Theo Rose și Anghel Damian: „Un lucru minunat la casa noastră” / Galerie foto

„Mi-a lăsat de înțeles că dacă ar fi nevoit să renunțe la ceva ar face-o pentru mine”

Theo Rose a găsit în brațele lui Anghel Damian răbdare, înțelegere și un real ajutor din toate punctele de vedere. Actrița din „Clanul” a mai spus și că ea și regizorul sunt foarte asemănători și că vorbesc deschis despre absolut orice.

„Am luat în calcul că am atâta activitate, cânt, televiziune. Nu știu dacă e ușor de trăit cu o femeie care are programul ăsta. Omul ăsta pe mine m-a făcut să mă relaxez complet. Mi-a spus: «Suntem amândoi. Copilul ăsta e al amândurora. O să fiu pentru tine acolo oriunde ai fi, oricând ai fi». Mi-a lăsat de înțeles că dacă ar fi nevoit să renunțe la ceva ar face-o pentru mine. Sigur că nu i-aș cere. Dar în momentul în care simți asta, nu doar că ți-o spune, e semnul principal (n.red.: că e omul potrivit)”, a mai spus Theo Rose, pentru sursa citată.

Când s-au cunoscut, Theo Rose și Anghel Damian formau de mai mulți ani alte cupluri. Niciunul nu a acționat în timpul fostelor relații, însă de când s-au cunoscut au avut sentimente unul pentru celălalt. Deși s-a temut de aceste sentimente și l-a evitat inițial, Theo Rose a avut, totodată, certitudinea că ea și Anghel trebuiau să fie împreună.

Citește și: Sasha, fiul lui Theo Rose și Anghel Damian, are probleme de sănătate: „De unde a adunat Salmonela, nu știe nici Dumnezeu” / Video

„Am încercat real să-l evit”

„A existat această certitudine ciudată că e bine ce se întâmplă. Eu m-am speriat un pic. Îți pui întrebări. Nu-i cam repede? Noi am simțit o siguranță că trebuia să se întâmple, era făcut să fie așa. Am simțit asta de prima dată când am vorbit despre asta. Ne-am făcut curaj să discutăm. A fost o lungă perioadă de timp când era o chestie din ochi. Eu fugeam, eram într-o fugă. Nu credeam că e în regulă. Eu eram într-o relație, el era într-o relație. A existat perioada asta în care am evitat”, a mai povestit Theo Rose, pe YouTube.

Împinși de circumstanțe, Theo Rose și Anghel Damian au continuat să se întâlnească și să lucreze împreună. Anghel nu a regizat toate episoadele din „Clanul”, însă atunci când o făcea era nevoit să-i dea indicații lui Theo, care făcea un efort să-și îndrepte atenția într-o altă direcție.

„Era greu pentru că pe set el era regizorul, n-a regizat toate episoadele, dar atunci când venea trebuia să-ți dea indicații. Era un efort pe care-l făceam să mă concentrez la altceva. A fost greu. Am încercat real să-l evit. S-a putut întâmpla asta o perioadă. Este pentru prima dată când mă simt în siguranță în afara sânului familiei”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Theo Rose și-a făcut prima intervenție estetică la 26 de ani. „Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei” / Foto

Theo Rose și Anghel Damian își mai doresc un copil

Pe 14 iunie 2023, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel, Sasha Ioan. În același podcast, Theo a dezvăluit că și-a dorit foarte tare să nască natural, însă din cauza unei infecții a fost nevoită să nască prin cezariană. Nașterea a decurs perfect, în cele din urmă, iar artista își dorește să devină mamă din nou.

„Cred că mai văd încă un copil, tot intuiția îmi spune că voi avea o fetiță după Sasha. Un copil sigur mai fac, am certitudinea, nu știu, pe al treilea nu-l simt. Eu sper să am niște copii fericiți și o să lupt pentru asta, ăsta e principalul interes”, a mai spus Theo Rose, pe YouTube.

La scurt timp după ce l-a născut pe Sasha, Theo Rose s-a întors la muncă. Mai întâi la filmările pentru „Vocea României”, apoi la cele pentru serialul „Clanul”. În paralel, artista a continuat să înregistreze piese și să filmeze videoclipuri, dar și să susțină concerte. Mai mult decât atât, a rămas o prezență nelipsită de pe rețelele sociale, unde are o comunitate de peste 1,2 milioane de oameni pe Instagram și de 2,3 milioane pe TikTok. Și-a respectat în continuare și contractele online, în timp ce s-a redescoperit într-un nou rol, cel de părinte.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton