De ce l-a ales Alejandro, iubitul lui Emil Rengle, pe Smiley la „Vocea României”. Ce i-a promis artistul

.

Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle, a făcut furori pe scena de la Vocea României.

Alejandro Fernandez, în vârstă de 27 de ani, este din Londra, dar acum locuiește în România și lucrează ca “business consultant”. Tânărul, pe jumătate spaniol, a venit la audițiile pe nevăzute împreună cu partenerul lui, coregraful și dansatorul Emil Rengle (33 de ani), care a câștigat “Românii au talent” în 2018 și a revenit în atenția publicului odată cu participarea la “Survivor România”.

De ce l-a ales iubitul lui Emil Rengle pe Smiley la „Vocea României”

Alejandro i-a uimit pe jurați cu interpretarea piesei “Leave a light on”, reușind să întoarcă toate cele patru scaune. Practic, jurații s-au “bătut” în laude și promisiuni pentru a-l lua pe tânăr în echipele lor.

„Eu sunt Horia, frumoasa domnișoară de lângă mine este Theo, împreună ne dorim un business consultant”, a spus Horia Brenciu.

„Oferta mea e din zona de conexiune umană. Eu sunt actor, sunt și muzician, ne producem muzica singuri. Nu am portofoliul flamboiant de producător și nu fac o ofertă de business. Întâmplător am câștigat show-ul ăsta de vreo 5 ori. Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine. Eu pot să îți spun că îți ofer timpul meu! Mi-aș dori foarte mult să pot lucra cu vocea ta! Te rog, o șansă”, a replicat Tudor Chirilă.

Irina Rimes a încercat și ea să-l convingă pe Alejandro să o aleagă pe ea: „Ei se bat foarte mult pentru tine pentru că te vor în echipa lor, eu nu vreau să mă bat pentru tine, eu vreau să mă bat împreună cu tine pentru trofeul Vocea României.”

Smiley: „Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România”

Cel care a reușit să-l convingă să îl aleagă ca antrenor a fost Smiley, cu un discurs în care și-a lăudat experiența în muzică și în afara României. Smiley i-a promis că dacă merge în echipa lui îl va putea cunoaște pe Tom Walker, cel a cărui piesă tocmai o interpretase.

„Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite, și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară. Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker (n.r. Leave a Light On), cu care noi chiar lucrăm.

Iar producătorul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta”, i-a spus Smiley, foarte mândru de palamaresul său în domeniul muzical.

Citeşte şi: Emil Rengle, în ipostaze tandre cu noul iubit. „Viața în ultima vreme e uimitoare!” Cum s-au fotografiat cei doi

Citeşte şi: Emil Rengle, dezvăluiri din viața amoroasă: „Sunt în primă fază a unei relații. Simt că chakra inimii se deschide!”

Citeşte şi: Emil Rengle, marcat de dramele din copilărie: „Am devenit obsedat de mama!” Prin ce a trecut fostul concurent de la „Survivor România”

Citeşte şi: Ce meserie și-a dorit să aibă Emil Rengle: „Sună ciudat, dar e o altă latură a mea”

În final, Alejandro a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Emil Rengle, despre relația cu iubitul lui: „Viața e uimitoare în ultima vreme!”

Emil Rengle a vorbit prima oară despre relația lui cu Alejandro luna trecută, dar atunci nu a dezvăluit identitatea iubitului său.

“Sunt în primă fază a unei relații, aș zice. Ești prima persoană cu care vorbesc și încă îmi este frică mie. E frumos ce trăiesc! Simt că chakra inimii se deschide și doar îmi este mie teamă să o verbalizez. Trebuie să simt că sunt bazele 100% așezate și că noi suntem bine astfel încât să ies cu acest lucru la lumină!” – a declarat dansatorul, pentru ego.ro.

În urmă că câteva zile, dansatorul a postat pe rețelele de socilizare câteva fotografii în care apare în ipostaze tandre cu Alejandro.

„Viața e uimitoare în ultima vreme!” – a transmis acesta.

Foto – capturi Youtube / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton