De ce își injectează Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, botox în zona axilelor. „Baba suferă la bătrânețe!”

.

Gabriela Prisăcariu Oțil a apelat recent la o intervenție estetică și a vorbit despre acest lucru în mediul online.

În vârstă de 31 de ani, fotomodelul și-a anunțat fanii din spațiul virtual că o dată pe an merge la medicul estetician pentru o anumită intervenție care o ajută să nu mai transpire atât de mult.

„Încet, încet începi să transpiri mai puțin”

Pentru a scăpa de hiperhidroză, termen științific folosit pentru transpirația excesivă, greu de controlat, soției lui Dani Oțil (43 de ani) i s-au făcut injecții cu botox în zona axilelor. Gabriela Prisăcariu a mărturisit că a apelat la această procedură pentru că nu îi place să transpire.

„Și pentru că nu-mi place să transpir absolut deloc vin o dată pe an la domnul doctor să-mi facă botox la axilă. Mai întâi stau cu gheață, după care-mi face câteva injecții. Aș spune că nu sunt dureroase, dar merită, baba suferă la frumusețe” – a explicat soția lui Dani Oțil, într-un InstaStory.

“Se injectează niște micro picături în zona respectivă și încet, încet începi să transpiri mai puțin” – a explicat medicul care s-a ocupat de intervenție.

Potrivit experților în sănătate, injecțiile cu botox sunt o soluție la îndemână pentru tratarea hiperhidrozei primare, toxina botulinică blocând nervii responsabili cu activarea glandelor sudoripare. Rezultatele pot dura între trei și cinci luni, în funcție de doza primită.

Gabi și Dani Oțil, un cuplu discret în showbiz-ul autohton

Fotomodelul și prezentatorul de televiziune sunt împreună de cinci ani. S-au căsătorit civil în 2021, iar nunta religioasă a urmat în 2023. Ei au un fiu, Luca Tiago, în vârstă de doi ani.

Gabriela povestea în urmă cu ceva timp că legătura dintre ei s-a închegat treptat și nu au gărbit lucrurile.

„Noi nu avem o regulă sau un secret. Îmi oferă liniște, iar pentru mine ăsta este cel mai important lucru. Liniștea pe care mi-o dă este neprețuită. Pentru mine, liniștea e cheia și cred că și pentru el. (…) A fost mai greu la început, până ne-am cunoscut, pentru că el a venit cu o anumită experiență și atunci a fost mai greu până ne-am cunoscut. Noi nu ne certăm.

Știm foarte bine până unde putem merge, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu ne certăm. Ne simțim și știm să comunicăm foarte bine. Dacă mie nu îmi convine ceva, îi spun, dacă lui nu îi convine îmi spune. Nu ne culcăm supărați” – a relatat fotomodelul în primăvară, pentru Wowbiz.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton