De ce au fost Dan Negru și Ștefan Bănică refuzați de „Asia Express”. Formatul original a fost creat de olandezi

.

Emisiunea „Asia Express”, un format olandez, s-a lansat în România în urmă cu șase ani, la Antena 1. Înaintea filmărilor primului sezon, Dan Negru și Ștefan Bănică se aflau în topul preferințelor pentru rolul de gazdă și, respectiv, concurent. Negocierile au fost dure, însă, și, în cele din urmă, niciunul dintre cei doi nu au participat la proiect.

„Asia Express” a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune. Formatul original, „Peking Express”, s-a lansat în 2004, în Olanda. Ulterior, acesta a fost cumpărat de grupul Intact Media, care l-a propus pe Dan Negru drept gazdă. Olandezii au analizat propunerea Antenei 1 și au concluzionat că Dan Negru nu era potrivit pentru acest rol.

Dan Negru și Ștefan Bănică, refuzați de „Asia Express”. De ce nu i-au vrut olandezii în proiect

„Încercați să puneți un om simplu, care să nu capteze atenția telespectatorilor. Emisiunea este bazată pe intrigi și multe altele. Acelea trebuie să fie urmărite, nu vedeta Dan Negru”, a fost răspunsul olandezilor, potrivit Cancan.ro.

Și concurenții au fost selectați în baza acelorași criterii. Nici printre ei nu se puteau regăsi celebrități arhicunoscute. Așa a fost refuzat și Ștefan Bănică. În urma discuțiilor cu olandezii, producătorii au realizat trei liste cu potențiali participanți la emisiune.

„Vedetele își protejează imaginea, se protejează pe ele cu totul, nu se vor implica total, așa cum va face un om simplu sau, să zicem, cineva cunoscut în lumea showbizului, dar nu așa celebru. Bănică e un nume mare, nu se va implica așa cum trebuie”, a fost explicația primită de Antena 1, potrivit sursei citate.

Citește și: Cu câți bani s-au întors acasă câștigătoarele America Express 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. „A fost o reală plăcere!”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție dură după ce Iulia Albu i-a comentat ținuta de la America Express 2023. „Să-i dea Dumnezeu minte”

Citește și: Mara Bănică, atac la adresa iubitului Iuliei Albu: „Opinia mea, iartă-mă!” Detaliul observat de jurnalistă în participarea celor doi la America Express

Prezentatorii „Asia Express”

Primul sezon „Asia Express” a fost prezentat de Gina Pistol și de Marius Damian.

În sezonul 2, co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, una dintre echipele sezonului 1.

În sezonul 3, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, iar Marius Damian s-a reîntors în proiect.

Irina Fodor este gazda reality show-ului din sezonul 4. Gina Pistol s-a retras din proiect după ce a devenit mamă.

În sezonul 4 și 5 Irina i-a avut alături atât pe Marius Damian, cât și pe Oase.

În sezonul 6, Oase s-a retras din producție.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton