De ce a renunțat, de fapt, Adelina Pestrițu la implanturile mamare: „Toată această poveste este una personală”

.

Adelina Pestrițu a anunțat în mediul online că și-a făcut o operație de micșorare a sânilor. În vârstă de 37 de ani, influencerița a decis să renunțe la implantul mamar pe care și l-a făcut în 2016.

Pe pagina sa de Instagram, Adelina Pestrițu a vorbit deschis despre intervenția prin care a trecut, explicând că a ales să renunțe la silicoane din cauza durerilor de spate provocate de implanturile mamare.

Adelina Pestrițu, după ce și-a scos implanturile mamare: „Am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore”

„Știți vorba ‘New Year, new me’? Se pare că în cazul de fața se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore.
Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic.

Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze. Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice” – a transmis Adelina pe pagina sa de Instagram, după ce a renunțat la implanturile mamare.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu și Răzvan Pascu, scandal după ce influencerița a confundat Laponia cu Polul Nord: „Această discuție este inventată 100% acum de tine”

Citeşte şi: Preparatul românesc cu care Adelina Pestrițu i-a cucerit pe srilankezi: „M-am oferit să le gătesc” / Video

Citeşte şi: Cum a ajuns Liviu Vârciu acasă la rudele primei soții, Adelina Pestrițu: „Nu mai scap toată viața mea” / Video

Citeşte şi: Adelina Pestrițu a împlinit 37 de ani. Cum a arătat la nunta cu Virgil Șteblea și ce ritual au în fiecare lună

Adelina Pestrițu: „Toată această poveste este una personală”

Ea a mai spus că a hotărât să împărtășească întreaga experiență cu fanii gândindu-se că poate fi de ajutor și altor femei care își doresc să facă astfel de schimbări fizice importante. Adelina Pestrițu le-a recomandat celor care își doresc să-și mărească sânii să nu ia decizii în pripă. De asemenea, influencerița a mărturisit că, după ce a renunțat la silicoane, are de respectat mai multe reguli stricte.

“Această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta, pentru că abia după câteva luni doctorul va decide, în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.

Toată această poveste este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate” – a adăugat Pestrițu.

„Am curajul și relaxarea să recunosc că am apelat la bisturiu”

Adelina Pestrițu și-a pus implanturi mamare în urmă cu 8 ani, în 2016. Și atunci, ca și acum, vedeta a vorbit public despre operația prin care a trecut.

„Am apelat sau nu la chirurgia plastică? Da, am apelat! Și o spun răspicat și cu toată convingerea, cu toate că ‘se poartă’ să fii misterioasă și prețioasă când vine vorba despre operații de ordin estetic. Nu știu dacă e bine sau nu, dar dar iubesc sinceritatea. Deși în ziua de astăzi, această metodă de înfrumusețare a trupului (care odată cu evoluția vârstei suferă transformări) este înțeleasă greșit, am curajul și relaxarea să recunosc că am apelat la bisturiu” – a devăluit ea, acum câțiva ani, după ce și-a mărit sânii.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton