De ce a pozat Loredana Groza în Playboy și ce spune despre plecarea de la Pro TV: „A fost o mișcare extraordinară” / Video

.

Loredana Groza este o artistă desăvârșită, care se reinventează constant, chiar și după aproape 40 de ani de carieră. Într-un podcast recent, actrița din „Camera 609. Lasă-mă, îmi place!” a vorbit despre câteva mutări imprevizibile pe care le-a făcut în cariera artistică. Trei dintre acestea au fost filmul „A doua cădere a Constantinopolului”, apariția din Playboy și plecarea de la Pro TV.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu”, Loredana Groza a vorbit, printre multe altele, despre câteva decizii care au transformat-o într-un sex-simbol. În ciuda prezenței sale seducătoare, artista nu a fost niciodată o femeie condusă de sentimente.

Loredana Groza, totul despre „A doua cădere a Constantinopolului”, apariția din Playboy și „divorțul” de la Pro TV

„Apropo de relațiile cu sexul opus, cred că femeile nu trebuie să se bazeze pe asta (n.red.: pe relațiile intime). Să mă îndrăgostesc de primul care… nu, nu, nu. Niciodată. Dacă mi-a plăcut sau am avut un anturaj de genul ăsta am făcut-o cumva din punct de vedere hormonal, ca să zic așa. Îmi pare rău că n-am putut, câteodată, să controlez lucrurile astea. Asta vreau să le spun fetelor, de multe ori hormonii gândesc pentru noi. Trebuie să trecem dincolo de bariera asta chimică”, a notat Loredana Groza, pentru sursa citată.

Despre apariția topless din filmul „A doua cădere a Constantinopolului”, Loredana Groza a povestit că a fost o mutare spontană. „N-a fost nimic premeditat.” Scenaristul și regizorul filmului au venit la Loredana Groza la Sala Palatului și i-au propus rolul. „Nu mi-au zis nimic de scena asta”, a explicat.

Citește și: Câți bani a câștigat Loredana Groza pentru 1.5 milioane de discuri vândute în comunism și ce relație a avut cu Ion Caramitru: „Era frustrant”

Loredana: „A fost sexy, da”

Chiar înainte să filmeze scena respectivă, Loredana Groza fusese fotografiată de paparazzi în Italia, la plajă, topless.

„Mi-a fost rușine să mai ies pe stradă la Onești. Toată lumea vorbea despre chestia asta. Cațavencu publicase pe prima pagină. Când am văzut că trebuie să filmeze scena respectivă, i-am zis regizorului Mircea Mureșan că eu nu o să apar topless. «Am o altă idee, ca să nu fie nici ca voi. Să fie mai misterios, o să-mi pun o cămașă albă și o să ies din apă.» O idee de 10 ori mai mișto. A fost sexy, da”, a mai povestit Loredana Groza, în podcastul lui Mihai Morar.

Citește și: De ce evită Loredana Groza vacanțele și care este bijuteria de care nu se desparte: „Viața merită trăită”/ Exclusiv

De ce a acceptat Loredana Groza să apară în Playboy

Cât despre apariția din Playboy, Loredana Groza spune că a acceptat-o pentru că doar ce născuse. Deși nu i-a fost ușor să se dezbrace în fața unui fotograf, cântăreața a spus că și-a găsit puterea de a face ședința foto să pară elegantă și artistică și că nu o regretă.

„Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: «Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee». A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare”, a mai spus.

Citește și: Papucii din blană de oaie cu care Loredana Groza a făcut furori printre „fashioniste”. Cât costă perechea

De ce a plecat Loredana Groza de la Pro TV

Despre plecarea de la Pro TV, Loredana Groza a spus că a avut mai multe motive. Unul dintre acestea a fost plecarea lui Adrian Sîrbu de la cârma televiziunii. Altul a fost nevoia ei de schimbare și dezvoltare.

„Nimic nu este pentru totdeauna. Suntem într-o continuă schimbare. (…) Am avut întotdeauna parte de schimbări radicale. Făceam de 7 ani Vocea României. A fost un catalizator că Adrian Sîrbu a plecat de la Pro TV. Pentru mine a fost un moment foarte trist și greu. Creatorului i se ia creația. Mi se pare un lucru de neînțeles. Nici acum nu am înțeles de ce și cum. Toată lumea voia să o ia în toate direcțiile. (…) În ciuda acestei mișcări haotice care se crease, am zis ok, să rămânem să creăm o stabilitate. După doi ani de la chestia asta mi-am dat seama că mă învârt în cerc și că stând acolo nu evoluez. Nu mai simțeam acea energie, vibrație, dorință”, a explicat Loredana.

Pentru că sentimental nu se mai simțea legată de Pro TV, când Antena 1 i-a făcut propunerea de a se alătura proiectelor „Next Star” și „X factor”, Loredana a zis „de ce nu?”. „Simțeam nevoia de o schimbare. A fost o mișcare extraordinară. Absolut deloc (n.red.: nu regretă). M-am realizat în foarte multe chestii”, a mai spus artista.

Foto: Instagram/Loredana Groza; Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton