De ce a divorțat Alex Velea de prima soție, Ana Maria Mircea: „De-asta n-am făcut față”. Secretul relației dintre el și Antonia / Video

.

Alex Velea a vorbit despre femeia care l-a ajutat la începutul carierei muzicale, despre frica de sărăcie și relația lui cu banii, povestea de dragoste dintre el și Antonia Iacobescu, dar și despre fosta căsnicie cu prima soție, Ana Maria Mircea. Artistul în vârstă de 40 de ani a vorbit și despre oamenii pe care i-a ajutat și care l-au dezamăgit, dar și despre valorile cu care l-au crescut părinții.

Alex Velea a spus de ce a divorțat de prima soție și care este secretul relației cu Antonia

Invitat în podcastul Ilincăi Vandici, „Te Ascult”, Alex Velea a spus care este secretul relației dintre el și Antonia Iacobescu, dar și de ce a divorțat de fosta soție, Ana Maria Mircea. Cântărețul este de părere că, în vremurile noastre, este important să experimentezi în tinerețe, să cunoști oameni și să te cunoști pe tine prin intermediul relației cu ei.

Alex Velea și Antonia Iacobescu formează un cuplu de la sfârșitul anului 2012, așadar de aproape 12 ani. Împreună au și doi copii, doi băieți, Dominic și Akim. Atât Alex, cât și Antonia au mai fost căsătoriți anterior. Artistul a fost căsătorit cu Ana Maria Mircea din 2010 până în 2014, când s-a pronunțat divorțul dintre ei. La rândul său, Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano din 2011 până în 2020, când s-a pronunțat divorțul dintre ei. Din acel mariaj, artista are și o fiică, Maya.

Citește și: Cu ce se ocupă acum prima soție a lui Alex Velea, Ana Maria Mircea

„Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare”

„Dacă n-aș fi făcut niște demersuri cred că am fi avut mulți copii. (râde) Dar e Rh-ul negativ și nu putem să mai facem. Trei cezariene, e prea mult, i-au afectat sănătatea. E extrem de frumoasă, e divină. Un amalgam de lucruri m-au făcut s-o iubesc. Dincolo de frumusețe, ce strălucește e ce e în interior.

De-asta n-am făcut față primei relații. Eu am mai fost însurat o dată. Dar nu eram compatibili. Probabil nici eu nu eram ce trebuia pentru fata respectivă, vechea mea parteneră, nici viceversa. Sunt experiențe. Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare. Ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește”, a spus Alex Velea, în podcastul „Te Ascult”.

Citește și: Ce îi învață Alex Velea pe cei trei copii: „Sunt tovarășul lor”. Antonia, părintele care disciplinează / Video

Sărăcia, cea mai mare frică a lui Alex Velea

Alex Velea are diplomă de inginer, însă nu a profesat niciodată în domeniu. După ce a câștigat emisiunea-concurs „Star Factory”, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția „Big brother”, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko și Anda Adam, lansându-și primul album solo, „Yamasha”, în anul 2006. Una dintre cele mai mari frici ale artistului este frica de sărăcie. Cântărețul provine dintr-o familie modestă din Craiova.

„Frica de sărăcie mi se pare cea mai mare teamă a mea. Am mai fost acolo și nu vreau să mă mai duc. Nu la modul exagerat. Aș minți și aș fi ipocrit să zic. Am trăit ca orice familie normală. Am copii și mă interesează să am bani pentru educația lor. Eu n-am fost niciodată avid de bani. Au trecut pe lângă mine foarte mulți bani raportat la banii cu care am plecat de acasă de la Craiova. N-am știut ce să fac cu ei. Până la 30 de ani n-am agonisit mare lucru”, a povestit Alex Velea, pentru sursa citată.

Femeia care l-a ajutat pe Alex Velea la începutul carierei muzicale

Anda Adam a jucat un rol foarte important în cariera lui Alex Velea. După ce au colaborat la piesa „Selecta”, cântăreața, atunci deja celebră, l-a invitat pe artist cu ea la emisiuni, radiouri și concerte, lucru care a contat enorm pentru el. „De-asta e sora mea”, a spus.

La rândul lui, Alex Velea și-a dorit să ajute alți artiști la început de drum. Și-a fondat propria casă de discuri și a contribuit la succesul artiștilor Mario Fresh și Lino Golden, cu care nu mai ține legătura în prezent.

„De multe ori bunătatea e considerată prostie. Mă consider un om ars de niște oameni care nu meritau poate ce le-am oferit. Dar nu-mi pare rău. Am făcut-o nu doar pentru ei, am făcut-o și pentru sufletul meu, ca să dau în Univers ce mie deja mi s-a oferit. Dumnezeu a fost bun cu mine. Cum e Anda Adam. Ea m-a luat prima dată pe o piesă. Ea deja era celebră. A fost primul pas pe care l-am făcut”, a mai spus solistul.

Citește și: Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă! Cum a apărut la brațul lui Alex Velea: „Vai, ce m-am distrat” / Foto

Alex Velea, dezvăluiri despre relația cu Antonia: „E greu în mediul nostru să-ți păstrezi integritatea”

În același podcast, Alex Velea a vorbit despre povestea de dragoste dintre el și Antonia. Perechea s-a logodit în iulie 2021, după aproximativ 8 ani și jumătate de relație.

„O iubesc extrem de mult și e sprijinul meu. Ea mereu a știut să fie lângă mine și să-mi dea imboldul să merg mai departe. Suntem de 12 ani împreună. E greu în mediul nostru să-ți păstrezi integritatea. Noi avem la bază niște valori simple, așa ne-au crescut ai noștri. Industria asta te zăpăcește un pic”, a mărturisit Alex Velea.

Foto: Captură YouTube; Instagram/@iamvelea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton