Daria Crișan și iubitul ei, Darisian, surprinși în ipostaze fierbinți la piscină. Cum a fost fotografiată fiica lui Cătălin Crișan

.

Fiica lui Cătălin Crișan și-a surprins fanii din mediul online cu cele recente postări în care apare în ipostaze tandre cu iubitul ei. Daria se află în vacanță în Turcia împreună cu iubitul ei, Darisian, și a publicat pe contul său de Instagram câteva imagini fierbinți cu ea în costum de baie în brațele celui cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de patru ani.

Daria Crișan și iubitul ei, Darisian, surprinși în ipostaze fierbinți la piscină

Daria Crișan este foarte activă în mediul online și nu ezită să publice diverse fotografii sau clipuri video cu cele mai frumoase și importante momente din viața ei. În vârstă de 24 de ani, tânăra și iubitul ei au fost surprinși într-un resort de lux din Turcia, stând îmbrățișați pe un șezlong la piscină.

Vezi imaginile fierbinți cu cei doi în GALERIA FOTO din articol.

Daria și Darisian sunt împreună de patru ani și locuiesc împreună. În urmă cu câteva luni, fiica lui Cătălin Crișan spunea că Darisian nu este doar marea dragoste pentru ea, dar și un foarte bun prieten, o persoană cu care se completează la perfecție.

„Iubitul meu e magician şi îl cheamă chiar Darisian. Din prima mi-a atras atenţia faza cu numele noastre şi am zis că ori suntem adversari, ori coechipieri. Suntem împreună de trei ani. Este şi el este un artist complet. Ne potrivim perfect, mai ales ca prieteni, suntem cei mai buni prieteni.  Viaţa de cuplu este foarte uşoară! Locuim împreună, totul vine natural, nu există compromisuri, este vorba de înţelegere şi comunicare. Nu înţeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este vorba doar despre foarte multă iubire!”, a povestit fiica lui Cătălin Crişan, pentru Fanatik.

Daria Crișan a mers pe urmele tatălui său, dorindu-și o carieră artistică

Daria a urmat o perioadă cursurile Universității de Medicină, dar a decis să renunțe și să facă ceea ce îi place cu adevărat, să urmeze o carieră artistică. În 2023 a terminat UNATC și a primit un rol în serialul Pro TV „Atletico Textila”. Tânăra spune că a moștneit talnetul artistic de la ambii părinți.

Moştenesc talentul şi de tata, şi de la mama. Vin la spectacolele mele, sunt captivaţi de ceea ce fac. Îmi dau sfaturi mereu, eu le ascult, iar eu iau fix ce mi se potriveşte.

Nu fac cuvânt cu cuvânt ceea ce îmi spun ei, iau informaţiile şi le aplic în funcţie de nevoile şi caracterul mele. De tata ştie toată ţara cum cântă, dar puţini ştiu că şi mama este o soprană extraordinară. Am moştenit talentul de la ambii”
– spunea ea, acum ceva timp.

Citeşte şi: Mama, îți mulțumesc pentru că îmi ești înger păzitor!” Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, și fiica ei, în ipostaze rare. Zici că sunt surori!

Citeşte şi: Cătălin Crișan, operat de urgență. Cum se simte artistul de 55 ani: „Nu a avut curaj să se implice niciun medic”

Citeşte şi: Cătălin Crișan e mândru de copiii săi: “Din păcate sau din fericire, Daria tot la vorba mea a ajuns. Raris e în primul an la Conservator”/ EXCLUSIV

Citeşte şi: Cătălin Crișan, primele declarații despre iubită și perioada petrecută în spital: „A fost un test”

Daria mai și cântă, la fel cum face și fratele ei mai mic, Raris. Și cei doi chiar scriu piese împreună.

„Am avut agenda plină cu filmările pentru Atletico, cu spectacole de musical şi cu lucrul în studio împreună cu fratele meu, Raris, alături de care cânt de când ne ştim. Tocmai ce am lansat prima piesă care se numeşte “România ca-n Miami” şi suntem foarte fericiţi că lumea a rezonat cu ea. Iubim să scriem piese împreună şi călătoria abia a început. Suntem o echipă excelentă atât în studio, cât şi pe scenă şi formăm un duo unic în România”, a declarat Daria Crișan pentru Click.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton