Daniela Crudu și-a botezat băiatul. Cum s-a afișat la petrecerea de după ceremonia religioasă

.

Daniela Crudu și-a botezat băiețelul în weekend. Fosta asistentă de televiziune și partenerul ei de viață și-au creștinat copilul sâmbătă, 6 iulie 2024, iar apoi au sărbătorit momentul cu o petrecere de neuitat ce a ținut până în zori.

Daniela Crudu (35 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară în această primăvară, chiar în ziua de Paște, pe 5 mai. Anul trecut, tot la început de mai, Crudu a adus pe lume primul ei copil, o fată, pe nume Daiana. Botezul fiului, Dominic, a fost atent planificat, iar vedeta a ales pentru petrecerea de după ceremonia religioasă un local situat pe malul Lacului Cernica. La frumosul și emoționantul eveniment au participat familai și prietenii apropiați ai Danielei.

Așa cum era de așteptat, fosta asistentă de televiziune a strălucit la botezul fiului său într-o rochie bleu din satin, cu bretele subțiri, scurtă, crăpată pe un picior și cu un decolteu îndrăzneț. Bruneta și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi negri. Vedeta a arătat impecabil, etalându-și silueta suplă și bustul generos.

Vezi în GALERIA FOTO imagini inedite de la botezul fiului Danielei Crudu.

Daiana, fetița Danielei Crudu, s-a născut prematur

Daiana a venit pe lume pe 1 mai 2023 înainte de termen. La momentul respectiv, fosta asistentă de televiziune spunea că a avut câteva probleme cu sarcina, iar după naștere a avut nevoie de cinci zile de spitalizare.

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Daniela Crudu și partenerul ei de viață. „Important e că ne iubim și că ne înțelegem!”

Citeşte şi: Daniela Crudu și-a revenit rapid după a doua sarcină. Cum s-a filmat după ce a trecut pe la salonul de înfrumusețare

Citeşte şi: Viciul periculos la care Daniela Crudu nu poate renunța în timpul sarcinii: „Nu mai vreau să fiu haotică”

Citeşte şi: Daniela Crudu, ipostază incendiară cu doar câteva săptămâni înainte să devină mamă din nou. Cum s-a fotografiat fosta asistentă TV

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză.

Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a declarat fosta asistentă de la Xtra Night Show, spunând apoi că fata seamănă cu tatăl ei.

Daniela Crudu nu s-a confruntat cu depresia după naștere

Daniela Crudu a mai precizat că nu a suferit de depresie după naștere, dar a avut emoții foarte mari legate de cum se va descurca în rolul de proaspătă mămică.

„Nu, nu am avut deloc depresie. Eu mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să fiu tare acum, eram că numai eu știu să fac mai bine, să nu o atingă nimeni, pentru că nu știa cum să o țină. Pe mine m-au învățat în clinică cum să o țin și fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentară”, a afirmat ea după ce a devenit mamă.

Foto – Insatagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton