Daniela Crudu, prima imagine cu chipul fetiței ei. Cât de frumoasă este Daiana Maria! / Foto

.

Daniela Crudu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie adorabilă cu fetița ei, Daiana Maria. În vârstă de 34 de ani, fosta asistenă de televiziune a devenit mamă pentru prima oară în primăvara acestui an, pe 1 mai și a mai arătat-o până acum publicului pe micuță, dar fără a-i dezvălui chipul.

Recent, pe pagina de Instagram a Danielei, în secțiunea de InstaStories a apărut o imagine cu fetița vedetei, iar fanii au putut, în sfârșit, să-i vadă fața.

„E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea!”

Daniela Crudu a născut înainte de termen și a avut unele probleme pe parcursul sarcinii. Vedeta a fost nevoită să stea cinci zile în spital după naștere, dar, din fericire, fata nu a fost nevoită să stea în incubator mai mult de o noapte.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.

E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a declarat fosta asistentă de la XtraNight Show, precizând apoi că fata seamănă cu tatăl ei.

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

Citeşte şi: La ce a renunțat Daniela Crudu de când este însărcinată: „Nu mai mănânc deloc”. Ce spune despre iubitul ei

Citeşte şi: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Citeşte şi: Cum arată Daniela Crudu, la două săptămâni de când a devenit mamă. Fosta asistentă TV s-a filmat în colanți mulați / Video

Pe perioada sarcinii, vedeta a fost nevoită să renunțe la consumul de carne.

„Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc manacare. Mi-a fost primele două luni rău de tot” – devăluia ea, anul trecut.

Daniela Crudu, cucerită de naturalețea iubitului

Depre partenerul de viață, Crudu a precizat că se simte foarte bine așa știind că nu este o persoană cunoscută.

„Nu sunt eu destul de cunoscută? De exemplu, dacă era el cunoscut ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată. E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește.

Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta e cel mai important” – a explicat Daniela Crudu, acum câteva luni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton