Daniela Crudu, ipostază incendiară cu doar câteva săptămâni înainte să devină mamă din nou. Cum s-a fotografiat fosta asistentă TV

.

Daniela Crudu și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de provocatoare. În vârstă de 34 de ani, fosta asistentă de televiziune se află în al treilea trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil al său peste doar câteva săptămâni.

Daniela Crudu este entuziasmată și mândră foc că va mai avea un copil, după ce a devenit mama pentru prima oară la începutul anului trecut, când a născut-o pe Daiana Maria. Acum este însărcinată cu un băiat căruia i-a ales deja un nume – Dominic. Daniela Crudu este foarte activă în mediul online, iar recent a postat o fotografie în care apare îmbrăcată doar într-un sacou negru, fără nimic pe dedesubt, lăsând să i se vadă decolteul generos și o parte din burtica proeminentă de gravidă.

Vezi imaginea în GALERIA FOTO din articol.

Daniela Crudu nu poate renunța la fumat nici în sarcină

Vedeta de televiziune a mărturisit în urmă cu câteva săptămâni că a fumat și când era gravidă cu fetița Daiana și nici acum nu se poate lăsa de acest viciu, deși doctorul i-a recomandat să o facă. Daniela Crudu spune că a redus numărul țigărilor la cinci pe zi, dar și-ar dori să renunțe definitiv la ele, știind că îi poate afecta sarcina și sănătatea ei și a viitorului copil.

„Încerc să fumez doar 5 țigări pe zi, eu spun din experiența mea ce vreau să repar, în prima sarcină fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, vreau să fiu strictă, să nu fac niciun pas greșit. Nu mai vreau să fiu haotică ‘Lasă că merge și așa’, nu merge și așa că nu e așa, dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte”, a spus Daniela Crudu, în emisiunea WoWNews.

Citeşte şi: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Citeşte şi: Cine este Lilia Crudu (Lola) de la Survivor All Stars România. „La 18 ani am plecat în Coreea de Sud”

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Daniela Crudu și partenerul ei de viață. „Important e că ne iubim și că ne înțelegem!”

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

Fosta asistentă TV simte că s-a îngrășat de când este gravidă, însă nu o deranjează acest aspect. Crudu încearcă să aibă o alimentație sănătoasă și nu își refuze nicio poftă.

„Mă simt grăsuță, nici măcar nu m-am cântărit, pentru că nu vreau să intru în depresie, eu vreau să mănânc, să mă alimentez bine. Mă gândesc că poate așa o să țin cont de ce mănânc, și nu vreau, încerc să mănânc sănătos, dar nu pun frâne, dacă mi-e foame, mănânc. Nu prea am pofte, doar de porumb fiert am avut, exact ce nu găsești” – a mai spus ea, pentru sursa amintită anterior.

Daniela Crudu a născut primul copil înainte de termen

Prima experiență ca proaspătă mămică a fost extrem de emoționantă, dar și stresantă. Daniela Crudu a născut la 36 de săptămâni de sarcină, cu o lună înainte de termen, dar fata a venit pe lume sănătoasă, fără probleme.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță” – povestea ea, după naștere.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton