Daniela Crudu, însărcinată din nou. Imaginile cu burtica de gravidă care au dat-o de gol. „Băiatul meu!”

.

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară. Fosta asistentă TV le-a făcut o mare surpriză fanilor în mediul online când a postat pe rețelele de socializare câteva clipuri video și imagini cu ceea ce pare a fi o burtică de gravidă.

În vârstă de 34 de ani, Daniela Crudu, care este deja mama unei fetițe, Daiana Maria, născută pe 1 mai 2023, s-a filmat îmbrăcată într-o ținută sport, cu un top, o pereche de pantaloni de trening și burtica de gravidă la vedere.

Daniela Crudu, însărcinată. Fosta asistentă TV, gata să devină mamă din nou

Daniela Crudu ar fi însărcinată în patru luni cu un băiețel. „Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra” – a spus un apropiat al vedetei, pentru Fanatik.

Într-una dintre postările cu burtică, de pe TikTok, Cruduța (cum o alinta Dan Capatos în emisiunile lui), a specificat că va avea un băiat, prin intermediul unui emoticon cu o inimoară și cuvintele “My boy” („Băiatul meu”).

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

Citeşte şi: Cruduța, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Citeşte şi: Daniela Crudu, apariție incendiară pe Instagram. Cum arată la câteva săptămâni după ce a născut

Citeşte şi: Daniela Crudu, prima imagine cu chipul fetiței ei. Cât de frumoasă este Daiana Maria! / Foto

Cu o zi înainte să apară în noua ipostază, Daniela Crudu a publicat în secțiunea de InstaStories prima imagine cu chipul fiicei ei în vârstă de opt luni și jumătate. Imagini cu fata au mai fost postate în online, dar niciodată Daniela Crudu nu a făcut public chipul Daianei.

Daniela Crudu, despre fiica ei: „E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea”

Cruduța a devenit mama pentru prima dată la 33 de ani, în primăvara acestui an.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi.

E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a precizat acum câteva luni fosta asistentă de la XtraNight Show.

Cine este iubitul fostei asistente TV

Partenerul Danielei de viață și bărbatul care a făcut-o mamă nu face parte din lumea mondenă și preferă să stea departe de atenția publicului.

„Nu sunt eu destul de cunoscută? De exemplu, dacă era el cunoscut ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată. E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta e cel mai important” – a declarat Daniela Crudu, acum câteva luni, despre tatăl Daianei.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton