Daniel Pavel, gest romantic pentru logodnica lui, înaintea filmărilor Survivor All Stars: „Când pleacă dimineața la muncă”

.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se află împreună în Republica Dominicană, la filmările Survivor All Stars. În mediul online, logodnica prezentatorului TV a împărtășit un gest romantic pe care bărbatul l-a făcut într-o dimineață, înainte de a pleca la filmările reality show-ului de la Pro TV.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu din anul 2022. S-au cunoscut prin intermediul unui grup de prieteni comuni, la un eveniment monden, chiar de ziua de naștere a prezentatorului TV, pe 8 septembrie. Despre momentul în care a cunoscut-o pe Ana, Daniel a spus că a fost „un nesperat cadou”.

Gestul romantic pe care Daniel Pavel l-a făcut pentru logodnica lui, înainte să plece la filmărie Survivor All Stars

Recent, în mediul online, Ana Maria Pop a postat un mesaj pe care Daniel Pavel i l-a scris înainte de a pleca la o nouă zi de filmări pentru Survivor All Stars. „Când pleacă dimineața la muncă și te trezești așa… știi că înseamnă [emoticon inimă] (n.red.: iubire)”, a scris logodnica prezentatorului TV în dreptul postării.

„Survivor All Stars 2024. Iubita mea vei avea inima mai TARE! TE IUBESC!”, a scris Daniel Pavel pe un post it.

„De opt luni auzim pe stradă, în supermarketuri, oriunde mergem «Domnu Dan, când începe Survivor? Faceți o poza cu noi? Mami, e Domnu’ Dan!». Mii pe străzi, milioane în fața televizoarelor. Sper din suflet ca milioanele de oameni care adoră acest show să aibă seri minunate oferite de această echipă minunată la cârma lui Domnu’ Dan”, a scris Ana Maria Pop în mediul online, înaintea începerii noului sezon Survivor.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel s-au logodit în octombrie 2023, în București. Cererea în căsătorie a fost planificată cu cinci luni înainte și a avut loc într-o barcă cu vâsle, pe lacul Herăstrău. Daniel Pavel a dezvăluit, în exclusivitate pentru Unica.ro, că nunta lor este deja „în lucru”. Totodată, prezentatorul de la Pro TV a făcut și primele declarații despre nași.

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop merg în vacanță fără cazare. „Nu suntem turiști, suntem exploratori” / Video exclusiv

Citește și: Iubita lui Daniel Pavel, pregătită să devină mamă. Anunțul făcut de prezentatorul Survivor: „Sună a nouă binecuvântare de la Divinitate”/ Exclusiv

Cine l-a ajutat să aleagă inelul de logodnă

„Sentimentele și planul de a face următorul pas în relația noastră existau, așa este, cu mult timp în urmă. Însă inelul l-am luat mai târziu, după ce am avut vreme să mă sfătuiesc cu persoane importante din viața Anei. Așa că aș putea spune că alegerea mi-a fost ușurată, deoarece am putut discuta cu oameni care îi știau exact gusturile și dorințele”, a declarat Daniel Pavel, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Prezentatorul i-a oferit Anei Maria Pop un inel Tiffany Novo din aur alb cu diamant Solitaire pătrat și bandă pavé. A ales bijuteria cu ajutorul mamei Anei și Roxanei Blagu ex-Trident, una dintre prietenele iubitei lui.

Cât despre nași, Daniel Pavel ne-a spus că el și viitoarea lui soție vor avea mai multe perechi. „Toți oameni pe care-i simțim apropiați nouă. Este esențial pentru noi acest aspect”, a declarat Daniel Pavel, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Foto: Instagram/Ana Maria Pop

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton