Dani Oțil, surprins de soție și prieteni, cu ocazia aniversării de 44 de ani. Cum arată tortul comandat de Gabriela Prisăcariu / Foto&Video

.

Dani Oțil împlinește sâmbătă, 24 august, 44 de ani, și a fost sărbătorit în avans de soție și prieteni cu o petrecere surpriză. Gabriela Prisăcariu a comandat un tort decorat cu o figurină inspirată de una dintre pasiunile prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, surprins de soție și prieteni, cu ocazia aniversării de 44 de ani

Dani Oțil este născut pe 24 august 1980, ceea ce înseamnă că sâmbătă va împlini 44 de ani. Cu această ocazie, soția lui, modelul Gabriela Prisăcariu (31 de ani), a pus la cale o petrecere surpriză, cu ajutorul mai multor prieteni de-ai prezentatorului. Printre aceștia s-a numărat și colega lui de la „Neatza”, Ramona Olaru.

Tortul prezentatorului de la Antena 1 a fost decorat cu o figurină cu el în miniatură, ridicând greutăți, una dintre pasiunile lui, pe lângă cursele de mașini.

Deși trebuia să fie o surpriză, Dani și-a dat seama că prietenii îi plănuiau o petrecere aniversară. „M-am prins!”, spune prezentatorul într-un videoclip surprins la eveniment.

La petrecere, Dani și Gabriela Oțil au fost filmați de prietenii lor îmbrățișați pe ringul de dans. Perechea i-a înduioșat pe invitați, unul dintre ei filmând momentul romantic.

Citește și: Roxana Ionescu, peripeții în Toscana cu soțul, Tinu Vidaicu, și finii, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. „Fina a filmat momentul” / Foto&Video

Citește și: Ce spune Dani Oțil despre terapie și hate-ul online. „Eu cred că mai mult de jumătate din terapeuți sunt niște impostori” / Exclusiv

Citește și: Cum arată casa din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. „Sunt foarte mândru” / Galerie foto

Cum a început povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu din anul 2018. S-au căsătorit civil în mai 2021 și religios în iulie 2023, iar împreună au un fiu, Luca Tiago, în vârstă de 3 ani.

Între prezentatorul TV și model este o diferență de vârstă de 12 ani, despre care niciunul nu a vorbit până acum, și o diferență de înălțime de 5 cm, despre care mai glumesc ocazional.

Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1.

„Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online, în urmă cu mai mulți ani.

Foto: Instagram/@daniotil; @gabriela.prisacariuotil

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton